سلام خسته نباشین من ماه پنجم بارداری هستم هفته ۲۱ ام . یهو تب و لرز شدید کردم که چند ساعت بعدش خوب شدم و فردای اون روز دوباره همون حالت شدم و سریع رفتم بیمارستان تبم ۴۰ بود دکترم سرم زد و تبم سریع اومد پایین و تا الان ک دو روزه میگذره خوب شدم.صدای قلب بچه و فشار و همه چی اوکی بود .فقط منتظر جواب آزمایش کشت ادرار هستم.حالا توی نت خوندم تب باعث ناهنجاری نوزاد و عقب ماندگی و هزاران چیز دیگه میشه خیلی میترسم لطفا کسایی ک میدونن چیزی منو راهنمایی کنن🙁🙁
اصلا مهم نیست این نت پدره مارو دراورده منم مثله خودتم هی میرم میخونم روانی میشممممممممممممممم واستر ...
منم همنجورم همیشه میزنم توی نت ببینم چی نوشته اتفاقا همه هم باهام دعوا میکنن.حتی دکترا رو هم که میگم میزنم توی نت میگن پس ما چی هستیم اگر قراره نت دکتر شما باشه😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!