سنجابکک مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4316 عنوان اتفاق خیلی بد 1356 بازدید | 49 پست بعد از دو هفته قرار شد با نامزدم بریم بیرون امروز ، ولی تو راه خیلی اتفاق بدی برامون افتاد سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤 1397/06/05 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنجابکک مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4316 ساعت ۵ اینا میشد اومد خونمون خسته بود گفتم بخاب بیدار شدی میریم خوابید ساعت ۷ونیم بود ک بیدار شد تا من اماده بشم شد ساعت ۸ ک بریم بیرون سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
محیا۱۷ عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 1106 بگو خب چیشد ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
شبدخت عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11241 بچکون کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
بااااااانو عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 346 خب الان باید التماس کنیم تعریف کن خواهر خب تو پست اولت بگو دیگه خخ
سنجابکک مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4316 برادرزادمم خونمون بود خاستم اونوم ببرم ولی چون زنداداشمم یکم شره گفتم نبرم بهتره اتفاقه دیگه سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
همرازاکبری عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2406 خب وایییییی من چقدر خوشحال میشم شما رو توی تاپیک ها میبینم خدا جونم ممنونم
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 Khob یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 Khobb یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...