2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢😢😢😢😢یادش خیلی داغونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 61 پست
خداروشکرکه بارداری ان شالله نی نی صحیح و سالم میادبغلت غصه وناراحتی برای نی نی ضررداره میدونم سخته و ...

نمتونم گریه نکنم

خیلی سنگینی میکنه رو دلم

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمتونم گریه نکنم خیلی سنگینی میکنه رو دلم

الاهی غصه نخور داری دوباره مامان میشی این میاد جای اونو می گیره 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

اینم قسمت اخر نوشتم

صبحش بابا مادرشوهرم و شوهرم رفتن بیمارستان واسه تحویل بچم فرستاده بودن بهشت رضا واسه کفن

منم از خونه خواهرشوهر با مامانم اینا راه افتادیم

بین راه ی شهر بود اونجا گفتم نگهدارن من رفتم تو اون یکی ماشین کنار بچم کفن بود بعد داخل پلاستیک ک لباس فرد خیس نشه .بغل بابام بود هی دست میکشیدم ب پاهاش وای روانی شدم...

بابام نشونم نداد تا قبرستون انگار ی روانی با پتو و لباسایی ک همون لحظه تنش کرده بودن حرف میزدم...درحدی ک شوهرم بابام کنارم بودن فک میکردن من همیشه اینطور میمونم😢😢

دفنش کردن قبلش ت قبرستون گفتم بابا ت قول دادی نشون بدی 

چشاش بسته انگار خواب بود

جیگرم کبابه...

تمام دفن شد😢

من موندم خاطراتش

الاهی غصه نخور داری دوباره مامان میشی این میاد جای اونو می گیره 

الهی امین .الحمدلله این سالمه اما خدا خودش میدونه واس منه سن پایین داغ سختیه

شاید حکمت خدا این بود بچه رو ببره پیش خودش زجر نکشه . شاید اگه زنده میموند وقتی بزرگتر میشد و مریض حالیشو میدیدی هر روز میمردی و زنده میشدی. ناشکری نکن گلم. شاید زنده میموند بیشتر زجر میکشید تو این دنیا. یا تو سن بیشتر از دستش میدادی که صد برابر داغون میشدی. به فکر نی نی گلت باش که خدا باز بهت داده. غصه نخور گلم خدا دوستت داشته

شاید حکمت خدا این بود بچه رو ببره پیش خودش زجر نکشه . شاید اگه زنده میموند وقتی بزرگتر میشد و مریض ح ...

اره همه اینا میدونم..اما دوستم سالگرد تولدش یادم میاد سخته...خدایاشکرت ک این سالمه خدایا ب ت سپردم

خیلی متاسف شدم آن شاالله این بارداری ختم به خیر شه و بچه ات سالم بیاد بغلت  راستی نگفتی تو آنو ...

إن شاء الله...اره انومالی ...فرستادنم مشهد چنبار اکو قلب همه گفتن اره مشکل داره.اما نمیدونم چطورسقط نشد و دکترام پیله نبودن

خدا بهت ارامش و صبر بده عزیزم   درکت میکنم  خودمم یه بچم از دست دادم ولی خدارو شکر بعد اون یه بچه دیگه خدا بهم داد خدارو شاکرم

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏