2777
2789
عنوان

خیلی برای جواب آنومالی نگرانم!

272 بازدید | 32 پست

سلام دوستان ،چند روز پیش رفتم سونوگرافی آنومالی ،دکتر گفت که دو کیست داخل مغز جنین وجود داره ویه کانون اکوژن .اینم نوشته که اکوکاردیوگرافی قلب جنین کمک کننده است ،خیلی نگرانم کلی گریه کردم.۱۴ ام وقت دکتر دارم ،کیا این تجربه رو داشتن ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ندارم ولی به خودت استرس نده. واسه بچت خوب نیست

منم تو حاملگیم خیلی دکترا میترسوندنم. خیلی اذیت شدم

یه بار میگفتن قلبش منظم نمیزنه. یه بار میگفتن نمودار nt قرمزه. یه بار گفتن بچه تو شکمت مرده ....

ولی خدا رو شکر الان یک پسر تپل و سفید و خوشکل و سالم و خوشخواب دارم

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

عزیزم٬ حالت رو کاملا درک می کنم اما الان که نگرانی دردی رو دوا نمی کنه. بدتر هرچی بیشتر نگران باشی برای خودت و جنین ضرر داره. سعی کن به چیزای خوب فکر کنی و خودت رو آروم کنی تا جواب آزمایش بیاد 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
تجربه ندارم ولی به خودت استرس نده. واسه بچت خوب نیست منم تو حاملگیم خیلی دکترا میترسوندنم. خیلی اذی ...

خداروشکر ایشالله همیشه سالم و سلامت باشه ،دست خودم نیست هر بار که فکر میکنم قلبم درد میگیره توی نت هم چیزای وحشت ناکی نوشته

جنت جان کلی دعا کردم من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم این بچه هم با زور دوا و دکتر و دعا خدا بهم داده حا ...

منم برات دعا میکنم عزیزم دلم نمیخواد هیچ کوچولویی مریض باشه 

منم استرس ای شما رو داشتم پسرم مادرزادی مشکل قلبی داشت کلی هم خودش و هم ما اذیت شدیم 

برا این نی نیم کلی نگران بودم چقدر دعا کردم اکو هم شدم خدا رو شکر تا الان مشکلی نبوده 

خداروشکر ایشالله همیشه سالم و سلامت باشه ،دست خودم نیست هر بار که فکر میکنم قلبم درد میگیره توی نت ه ...

بهت حق میدم ولی باور کن دکترا گاهی حرفای الکی میزنن

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
عزیزم٬ حالت رو کاملا درک می کنم اما الان که نگرانی دردی رو دوا نمی کنه. بدتر هرچی بیشتر نگران باشی ب ...

هنوز آزمایشی ندادم نوبت دکترم ۱۴ همین ماهه ،احتمالا برام آمنیوسنتز و اکو بنویسه که ازاونا هم میترسم

وای حال منم داغونه ۱۸ هفتمه از اون اول لک بینی داشتم تا ۱۶هفته کامل شیاف گذاشتم اما لک همچنان اثرش هست امروز دیدم دوباره بعد یک هفته لک خون بزرگ دارم پریشب تو خواب حمله قلبی داشتم از خواب پریدم رفتم بیمارستان تا چند ساعت نفسم نمی اومد دوتا قبل این سقط کردم دارم دق میکنم   همش فکر میکنم پریشب بهش اکسیژن نرسید خفه شده

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕