2777
2789
عنوان

خیلی برای جواب آنومالی نگرانم!

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 32 پست
وای حال منم داغونه ۱۸ هفتمه از اون اول لک بینی داشتم تا ۱۶هفته کامل شیاف گذاشتم اما لک همچنان اثرش ه ...

کاش توی بیمارستان میموندی خدا کمکت کنه نی نی اتو سالم به دنیا بیاری عزیز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش توی بیمارستان میموندی خدا کمکت کنه نی نی اتو سالم به دنیا بیاری عزیز

مرسی ایشاله واسه شما هم مشکلی نباشه توکل کنیم به خدا ایشاله خودش یه بچه صحیح و سالم بهمون بده  

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
مرسی ایشاله واسه شما هم مشکلی نباشه توکل کنیم به خدا ایشاله خودش یه بچه صحیح و سالم بهمون بده   ...

آره توکل به خدا ،خدا حواسش به همه هست تا اون نخواد هیچ اتفاقی نمی افته 

نگفتن واسه چی لکه بینی داری ؟؟

نه پنج بار از اون اول تا الان سونو رفتم اما هیچ بار بهم چیزه مشکوکی نگفتن فقط یبار گفتن کیست ریز داری همین

نه پنج بار از اون اول تا الان سونو رفتم اما هیچ بار بهم چیزه مشکوکی نگفتن فقط یبار گفتن کیست ریز دار ...

آخه میگن کسایی که توی بارداری کیست دارن در طول بارداری کیست بزرگ میشه و میترکه شاید واسه اونه،دکترت چیزی بهت نگفته؟

آخه میگن کسایی که توی بارداری کیست دارن در طول بارداری کیست بزرگ میشه و میترکه شاید واسه اونه،دکترت ...

گفت نه هرچی ماهت بالا بره کیست ریزتر میشه و جذب میشه گفت خیلی ریزه مهم نیست اما چرا پس لک بینیم قطع نشده وای از پریشب که نفسم قطع شد بدترم شدم خدایا این سومیه بسه بخدا خیلی سختی کشیدم هربار تا نصفه راه میرم   

گفت نه هرچی ماهت بالا بره کیست ریزتر میشه و جذب میشه گفت خیلی ریزه مهم نیست اما چرا پس لک بینیم قطع ...

منم یه سقط داشتم حقیقتا خوانواده ی شوهرم خیلی اذیتم کردن ۶ تا جاری دارم که همشون بچه دارن هر وقت اونا رو میبینم دلم میگیره از اینکه بچه ندارم ،سر این که بار دار شدم باورم نمیشد کلی خوشحال شدم ولی نمیدونستم اینجوری شادپشیمون میشم.حکمت خدا چی میتونه باشه نمیدونم ،ولی از ته دلم از خدا میخوام نی نی اتو برات نگه داره و سالم و صالح باشه و تو بغلت بگیریش 

گفت نه هرچی ماهت بالا بره کیست ریزتر میشه و جذب میشه گفت خیلی ریزه مهم نیست اما چرا پس لک بینیم قطع ...

یه چیزی هم هست که میگن همزاد و اینا ،بعضی ها دارن ،اگه اعتقاد داری برو خونه سید برات دعا کنه 

منم یه سقط داشتم حقیقتا خوانواده ی شوهرم خیلی اذیتم کردن ۶ تا جاری دارم که همشون بچه دارن هر وقت اون ...

وای خیلی ممنون چقدر حرفهات ارومم کرد

عزیزم من دلم بابت شما روشنه اصلا نگران نباش اگر خدایی نکرده مشکلی بود تا هفته ۲۰ متوجه میشدی استرس بیخود و منفی نداشته باش امشب تولد امام جواد خیلی خیلی بخشنده ست  واست نذر میکنم بچت سالم بیاد بغلت ایشاله سال بعد همین موقع شکلات پخش میکنم 

وای خیلی ممنون چقدر حرفهات ارومم کرد عزیزم من دلم بابت شما روشنه اصلا نگران نباش اگر خدایی نکرده مش ...

وااااای مرسسسسی به خدا حرف توهم منو خیلی آروم کرد ایشالا سال دیگه هردوتامون مامان دوتا نی نی خوشگل شده باشیم،خدا بزرگه درش شکی نیست الان با خودم گفتم هر چیم بشه لابد صلاحمه ،برای توهم همینجوره حتما قلبت خیلی پاکه عزیزم  به حق همین شب عزیز خدا همه ی حاجاتت و براورده کنه آمین