2777
2789
عنوان

همین الان بچه ۴ ماهمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3969 بازدید | 161 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری آخه، نمیدونی چقد لجباری میکنه، همه کاراش مثل پدرشه، وای دیوونع میشم

میدونی عزیزم برا هر ماه یا سال بچه یه سرچ کن خصوصیات و کاراشون رو بخون من مثلا وقتی میدونم چهار پنج سالگی اوج خود رای بچه ام هست راحت تر باهاش کنار میام میگم پس همه بچه ها الان اینجورن میگذره این قسمت 

الانم شما ببین تو این سن خصوصیاتشون چیه اگه لجبازیه پس یکم تحمل کنی میگذره تموم میشه 

کلا همه بچه ها اینجورن دوره به دوره لجبازی دارن بعد آروم میشن دوباره لجبازی و خود رایی و اینا اما تموم میشه

چه قدر همه حمله کردین نکنه همه پیغمبر زاده این؟؟ادبیات گفتاری ندارن بعضی خانم ها هر حرف زشتی رو به زبون میارن..این خانم افسرده س فقط هم با مراجعه به روانشناس بهتر میشه ..شاید مرد زندگی ش روح ش رو داغون کرده که به اینجا رسیده...وقتی آدم حمایت عاطفی نداشته باشه خودشم میکشه چه برسه به زدن بچه...درک کنید لطفا

چجوري دلت  مياد من پريودم خيلي اعصابم خورده پسرم زد گلدونموشكوند درصدي فكرنكردم بزنمش دلم خواست يدونه بزنم توسرم بعد ديدم حيفم اخه اون يكي گلدوونم انداختم دور يكم اب خوردم اروم شدم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

استارتر کاریه که شده سعی کن تکرارش نکنی بچه را هم تند تند تکون نده حالش بد می شه اگه ننو داره بذارش توننو  یا بغلش کن بچه به آغوش مادر احتیاج داره لبخند بچه خودش غم وغصه را دور می کنه

اینجا همه چی درهمه 

ادم نمیدونه به بعضی ها چی باید گفت .این خانم خودش ناراخته بعد یه عده شدن دایه مهربانتر از مادر هر چی دلشون میخواد میگن انگار خودشون فرشته هستن و هیچ اشتباهی نمیکنن...

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه اینکه دوتا زندگی معمولی را خراب کنیم...
شما هم دیگه تند نرو اسنارتر حق نداشته بچه شو بزنه شما هم حق نداری به کسی توهین کنی وقتی جای اون نیس ...

عزیزم ازدیدگاه من کسی ک بچروبزن ازحیوونم کمتره بعدشم من بطورمستقیم توهین نکردم خیلی فحشای بدتری دادن شمالازم نیس معلم اخلاق من بشی من دست بزن روبچه ندارم ولی اعصاب معلم اخلاقم ندارم😊☺پس حد خودتوبدون خوشگلم

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧
چه قدر همه حمله کردین نکنه همه پیغمبر زاده این؟؟ادبیات گفتاری ندارن بعضی خانم ها هر حرف زشتی رو به ز ...

درسته عزیزم از یه طرف نداری و شرایط جامعه فشار میاره از طرف دیگه هم خانواده مسوولیت خونه داری و بچه داری هم روش دیگه ادم حدی داره استارتر هم میتونست اصلا موضوع رو مطرح نکنه ولی حتما براش مهم بوده که اومده گفته اما به جای راهنمایی فقط توهین شنیده

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
عزیزم ازدیدگاه من کسی ک بچروبزن ازحیوونم کمتره بعدشم من بطورمستقیم توهین نکردم خیلی فحشای بدتری دادن ...

حق با شماست ولی همه شرایط زندگی مساعدی ندارن اموزش ندیدن صحیح مشکلات اقتصادی مشکلات خانوادگی بچه داری خونه داری ما که از وضع زندگی استارتر یا گذشته اش با خبر نیستیم استارتر اگه براش بی اهمیت بود اصلا موضوع رو مطرح نمیکرد اگه ایشون پیش یه روانشناس رفته بود باید اینجوری توهین بهش میشد ما فقط باید راهنمایی کنیم 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
ازین به بعد هر موقع عصبانی شدی دو تا بزن توی گوش خودت . به جای طفلای بی زبون از خودت مایه بزار

هر کس خودش رو بزنه حتما خیلی روح و روان سالمی داره و مساله به خیر و خوشی رفع میشه؟؟؟

درضمن شمافکرت خرابه من فقط گفتم چجوری تاپیک زدی مگ جزانسانها موجودات دیگه ای سواددارن گذاشتم استارترخودش فک کن روجملم حتی من ب فرشته وموجودات دیگهم فکر میکردم ولی انگار شماحیونوروبیشترودوسدارین ک رفتین سرراصل مطلب قابل توجه اون معلمی ک منوریپ کرده بود

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧