دوستان سلام. من یک مدیر بی انصاف و ضعیف کش دارم. خیلی خیلی منو اذیت می کنه. هر چی کاره می ریزه روی دوش من... منم بی نقص و عیب و تاخیر انجام می دم ولی عوض تشکر هی مدام بدتر می کنه. نگید که انجام نده. چون هم نمی تونم از نظر وجدانی هم اینکه وقتی پایین نامه پاراف می کنه خانم فلانی انجام بدید و نامه هم تاریخ داره و باید تا زمان معینی انجام بشه اگه انجام ندم منتظره که همین رو علم کنه و منو تخریب کنه. چیز هم یاد گرفته چپ می ره راست می ره می گه من این کارو یه سوته انجام می دم. ببخشید یک ذره شعور نداره یک گزارشی رو من پریروز فراهم کردم فقط آقا مطالعه کرد و واسه خودش یک تغییراتی داد و تغییرات دوباره اصلاح شد و نامه آماده شد، یک ساعت و نیم طول کشید اونوقت امروز یک نامه مشابه همون نامه آورده روی میز من بعد می گه : " این نامه ده دقیقه بیشتر طول نمی کشه".
باور کنید دو تا از این نامه ها رو به دو نفر کارمند دیگه داده هر دو استنکاف کرده اند و از زیرش در رفته اند تا می بینه چیزی رو کسی انجام نمی ده می ده به من... دیگه کلافه شدم. حالا اینها همه در حالیه که وظیفه اصلی من یک چیز مهم تر و خیلی وسیع تره و من اصلا نباید جواب بدم یا نهایتا در جواب دادن باید نظارت کنم. و ضمنا نامه ها هم باید تقسیم شه.
القصه حالا این حرفش که " کاری نداره جواب این نامه ده دقیقه طول می کشه " خیلی خیلی رو دلم مونده. من باید یک جواب مودبانه ولی دندان شکن که اگه بخواد جایی هم عنوان کنه ( چون به شدت اهل تخریب و زیرآب زنی است) پیدا کنم و بهش بدم. خیلی خیلی غیر منصفانه است. بابا یک نیمرو بخوای بذاری سر سفره یک ربع طول می کشه اونوقت یک نامه که باید روش فکر کنی و گزارش کار هستش چطور ده دقیقه طول بکشه...
بچه ها من خیلی خیلی خسته ام. یک جواب اداری( نه خانوادگی و یا خاله زنکی) به من بدید... لطفا کمک.
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...