2777
2789

دیروز و امروز از صب گاهی حالت تهوع دارم ‌.شکم پر و خالی هم فرقی نداره .حامله هم نیستم .اقدامم ولی مشکل دارم .غیر بارداری از چی میتونه باشه .چیز خاصی هم مصرف نکردم ک جدید باشه ن غذا ن دارو 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تقریبا همیشه تهوع دارم.

لباس تنگ می پوشم تهوع دارم

سردی می خورم تهوع دارم

استرس می گیرم تهوع دارم

سردرد می گیرم تهوع دارم.

بیرون غذا می خورم تهوع دارم.

بعضی وقتا هم هیچ دلیلی نداره. بی خودی تهوع دارم.

هیچ مشکل خاصی هم ندارم. فقط دل و روده ام زیادی حساسه.

من تقریبا همیشه تهوع دارم. لباس تنگ می پوشم تهوع دارم سردی می خورم تهوع دارم استرس می گیرم تهوع د ...

چه زندگی سختی 🙄من کلی اذیت شدم دوروزه 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
چه زندگی سختی 🙄من کلی اذیت شدم دوروزه 

عادت دارم عزیزم.

معده ام حساسه دیگه. باید رعایت کنم. مثلا غذای سنگین یا قاطی پاتی.

این روزا آب معدنی بخور. توی آبت هم چند قطره آب لیموی تازه بچکون. از تنفس عمیق هوای تازه هم غافل نشو.

من تقریبا همیشه تهوع دارم. لباس تنگ می پوشم تهوع دارم سردی می خورم تهوع دارم استرس می گیرم تهوع د ...

چیکار میکنی پس ؟اخه پسر منم همیشه میریم جایی یا کسی میاد خونمون تهوع میگیره از استرس چطوری کنترلش میکنی؟

صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،انرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید...
چیکار میکنی پس ؟اخه پسر منم همیشه میریم جایی یا کسی میاد خونمون تهوع میگیره از استرس چطوری کنترلش می ...

فکر کنم باید با مشاور حرف بزنید عزیزم.

باید علت استرسش رو پیدا کنید و درمان کنید.

من خب آدم بزرگم. مثلا اگه استرس بگیرم دیگه خودم می دونم چطور مدیریتش کنم. ولی بچه که این مهارت ها رو نداره.

بدنش داره به یه عامل بیرونی واکنش نشون می ده. باید اون عامل رو شناسایی کنید و رفعش کنید تا اذیت نشه.

خب من می دونم معده ام حساسه. می دونم وقتی تهوع می گیرم باید برم توی هوای آزاد نفس عمیق بکشم یا اینکه ویتامین e بخورم.

ولی از کنارش آسون نگذرید. بچه آسیب می بینه.

عادت دارم عزیزم. معده ام حساسه دیگه. باید رعایت کنم. مثلا غذای سنگین یا قاطی پاتی. این روزا آب معد ...

وای افرین .....پیدا کردم ...

دارن جوبو درس میکنن چطن روزه 

ی روز اب قطع بود الان چن روزه اب زرده و خالص و تمیز نیس حس میکنم بو اهن میده از اونه حتما افررررررین 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

واسه حالت تهوعش بهش دمیترون میدادم یکم بهتر میشد اما تا اخر عمر که نمیتونه بخوره خودش باید کنترلش کنه

صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،انرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید...