سلام...بچه ها اول از همه باید بگم من بچه طلاقم و خیلی سخت بزرگ شدم....چهار سالی میشه پدرو مادرم از هم جدا شدن پدرم بهم خرجی میده ولی خیلی کم شاید ماهی پونصد شیصد تومن مادرم میره هی این پولارو خرج میکنه و به من چیزی نمیده خسته شدم دیگه از بچگی از علایقم گذشتم اب شدم ولی خم به ابرو نیووردم مادرمم چهارصد تومن مهرشو گرفته کلاس میره درامد داره ولی بازم زورش به این پونصد تومن من میرسه...خسته شدم دلم میخواد از خونه بذارم برم پدرم نگهم نمیداره مادرمم هرروز هی باهام جروبحث راه میندازه چرا تو میری دو چرا میری زبان چرا اینجوری میکنی چرا اینجوری یه سرچ ساده میخوام تو نت بکنم باید ی هفته زیر نظر باشم هفده سالمه ولی نه خط دارم نه چیزی ..😭دو ساله دارم با ی کفش سر میکنم ..همسنا من هزارتا کلاس کنکور میرن من تو خونه دارم درس میخونم..چکار کنم دیوونه شدم بخدااا😭😭از بچگی به جا اینکه مادرم حمایتم کنه همیشه میگف به هیچ جایی نمیرسی ولی خوشبختانه نشونش دادم که میتونم...تو مدرسه تیزهوشان درس میخونم شاگرد اولم...دونده ام و واقعا باید برای مسابقات از لحاظ روحی امکانات اماده باشم نه اینکه با ی کفش پاره برم سر تمرین...داشتن یه کفش میخی به دلم مونده😭هیچ خواستگاری هم ندارم که از دست مادرم خلاص بشم...شیطونه میگه جمع کن از خونه برو..😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!