2777
2789

سلام...بچه ها اول از همه باید بگم من بچه طلاقم و خیلی سخت بزرگ شدم....چهار سالی میشه پدرو مادرم از هم جدا شدن پدرم بهم خرجی میده ولی خیلی کم شاید ماهی پونصد شیصد تومن مادرم میره هی این پولارو خرج میکنه و به من چیزی نمیده خسته شدم دیگه از بچگی از علایقم گذشتم اب شدم ولی خم به ابرو نیووردم مادرمم چهارصد تومن مهرشو گرفته کلاس میره درامد داره ولی بازم زورش به این پونصد تومن من میرسه...خسته شدم دلم میخواد از خونه بذارم برم پدرم نگهم نمیداره مادرمم هرروز هی باهام جروبحث راه میندازه چرا تو میری دو چرا میری زبان چرا اینجوری میکنی چرا اینجوری یه سرچ ساده میخوام تو نت بکنم باید ی هفته زیر نظر باشم هفده سالمه ولی نه خط دارم نه چیزی ..😭دو ساله دارم با ی کفش سر میکنم ..همسنا من هزارتا کلاس کنکور میرن من تو خونه دارم درس میخونم..چکار کنم دیوونه شدم بخدااا😭😭از بچگی به جا اینکه  مادرم حمایتم کنه همیشه میگف به هیچ جایی نمیرسی ولی خوشبختانه نشونش دادم که میتونم...تو مدرسه تیزهوشان درس میخونم شاگرد اولم...دونده ام و واقعا باید برای مسابقات از لحاظ روحی امکانات اماده باشم نه اینکه با ی کفش پاره برم سر تمرین...داشتن یه کفش میخی به دلم مونده😭هیچ خواستگاری هم ندارم که از دست مادرم خلاص بشم...شیطونه میگه جمع کن از خونه برو..😔

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فامیلی کسی نداری  وکیل باشه که بتونی باهاش درمیون بذاری

نه والا😔

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
نه والا😔

بعضی شماره ها هستن که مشاوره های حقوقی میدن میتونی زنگ بزنی مشورت بگیری مامانت اصلا نمیتونه اون پول رو ازت بگیره 

تو همان صبح عزیزی و دلیل نفسی... که اگر بازنیایی به تنم جانی نیست!
بنظرم با مامانت صحبت کن اگه روت نمیشه واسش نامه بنویس خیلی موثره 

همیشه به فکر خودش بوده هیچوقت به من اهمیت نداده از بچگی تا الان بنظرت با نامه دلش نرم میشه😔?

به بابات بگو برات حساب جدا باز کنه، کارتش دست خودت باشه 

کلاس کنکور هم زیاد مهم نیست. کسی درس خون باشه بدون کلاس هم قبول میشه. مدرسه ات هم که خوبه

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   

به پدرت بگو. چون از مادرت جدا شده کینه داره از مادرت و اگه بهش بگی دیگه نمیرزه به کارت مادرت.. و مستقیم میده ب خودت

خدای من... چه دارد آنکس که تو را ندارد. و چه ندارد آنکس که تو را دارد؟...   
خب چرا میدی مادرت پوله.. به پدرت بگو بریزه تو کارت خودت 

کارت خودمه مادرم برمیداره خرج میکنه

بیرون پر گرگه بازم همین جور کنار بیای برآن بهتره....ناراحت نشو ولی خیلی دلم میسوزه کلا هرکی مشگل داره دلم میسوزه براش😢😢😢پدرت کجاست ازدواج نکردن هیچ کدوم؟شما کجا زندگی میکنین مادرت خونه داره؟

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!
کارت خودمه مادرم برمیداره خرج میکنه

خب این یجور دزدیه. به پدرت در میون بزار تا برات یه حساب دیگه باز کنه بدون اینکه ب مادرت بگی

خدای من... چه دارد آنکس که تو را ندارد. و چه ندارد آنکس که تو را دارد؟...   
بیرون پر گرگه بازم همین جور کنار بیای برآن بهتره....ناراحت نشو ولی خیلی دلم میسوزه کلا هرکی مشگل دار ...

خونه پدر بزرگمیم.. پدرمم زن گرفته😔

خب این یجور دزدیه. به پدرت در میون بزار تا برات یه حساب دیگه باز کنه بدون اینکه ب مادرت بگی

مشکلم ی جورایی پوله اخه من با این سن چجوری ماهی با پونصد تومن سر کنم?ولی حالا با پدرم در میون میذارم ببینم کارت جدید برام باز میکنه یا نه