2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا سرد نیس، کولرا روشنه هنوز، اما بازم لباس گرم بیار ن زیاد ،چون گهگاهی هوا رو ب سردی میره ک بازم نیاز نیس اما محض اطمینان بیار 

دوست عزیزم اگر دوست داشتی یه صلوات برای نیت تو دلم بفرست!❤🙏                                                 💞اللهم عجل لولیک الفرج💞

خود ماسال از رشت گرمتره الان من خونه ی پدرشوهرم اونجاس ما رشتیم.ولی ییلاقاتش خوبه سرده

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
کجاش سرده من رشت هستم اتفاقا گرمه گاهی خنک میشه ولی هنوز داریم کولر روشن میکنیم

چطوری همشهری؟زایمانت کی هست؟دکترت کیه؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
خود ماسال از رشت گرمتره الان من خونه ی پدرشوهرم اونجاس ما رشتیم.ولی ییلاقاتش خوبه سرده

یعنی سرماش در حد یه پلیور برا بچه کافیه؟ که کاپشن استین حلقه ای هم داره اندازشه ولی کاپشن استین دار نگرفتم

یعنی سرماش در حد یه پلیور برا بچه کافیه؟ که کاپشن استین حلقه ای هم داره اندازشه ولی کاپشن استین دار ...

آره بابا بسه

فقط توروخدا تو چادر اینا نمونید خطرناکه کلبه بگیرید یا سوییت.هرسال مسافرا تلفات میدن