2777
2789
عنوان

فروش منزل

219 بازدید | 21 پست

بچه ها ب نظرتون فروش خونه،تو این شرایط اقتصادی کار درستیه؟ما خونمون همکفه.الان ک خونه گرون شده،خونمون رو ب قیمت خوب میخرن.و با پولش میتونیم طبقه ی چهارم ی واحد بخریم.با پارکینگ و انباری.البته بدون آسانسور.ب نظرتون چیکار کنیم؟؟؟

خدا جونم! به خاطر همه ی نعمتهایی که به ما دادی،هزاران مرتبه شکررر  

طبقه چهارم

بدون آسانسور

هم آمد و رفتش سخته طبیعتا

هم سخت فروش میره بعدا

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون اسانسور اشتباهه محضه 

جدو ابادت مياد جلو چشمت 

فروششم كار حضرت فيله

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

به خاطر اینکه رفت وامد سخته 

و اینکه بعدا خیلی سخت و بد فروش میره همین خونه بمون عزیزم بعدا که سرمایه و پس اندازتون بیشتر شده یه خونه خوب و بزرگ طبقه نهایتا پایین نهایتا تا دوم بگیر 

خوب اصلا چرا میخواهید عوض کنید طبقه اول بهرحال بهتره

آخه همکف هستیم.خونمون ی خوابه است و ی مقدار کم نوره.

به خاطر اینکه رفت وامد سخته  و اینکه بعدا خیلی سخت و بد فروش میره همین خونه بمون عزیزم بعدا که ...

مرسی از توجهت گلم.

اشکال نداره عزیزم مهم ایمه مال خودتونه یکم دیگه صبر کن پولتون بیشتر بشه و جمع و جور کنید یه خونه طبقه پایین بگیر 

منم عصر دارم میرم دنبال خونه دعا کن منم یه خونه خوب پیدا کنم پولمون یکم کمه نمیتونیم خونه پیدا کنیم

واییییییییی نکن این کارو عاخه چ کاریه طبقه چهارم بدون اسانسور مصیبته ها  پس فردا دیگه مگه فروش ...

ممنون از توجهت دوستم.