سلام خانومای عزیز. میخواستم بدونم چطور بفهمم الان چند هفته ام؟ ۲۲ تیر اوین روز اخرین پریودم بود یعنی الان ۶ هفته ام. ولی دیروز رفتم دکتر و سونو دادم گفت ۳ هفتس. الان یعنی چی؟ یعنی من ۳ هفتمه؟ ممنون میشم اگه میدونید بهم بگید. واینکه ویار از هفته چندم شروع میشه؟ مرسی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من تاریخ سونوهام با اولین روز اخرین پریودم همیشه یکی بوده،،فکر نکنم به تاریخ لقاح ربط داشته باشه چون من فقط نوزده پری اقدام داشتم
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
یعنی اینکه میگن ویار از هفته ۶ شروع میشه یعنی ۶ هفته سن حاملگی یا ۶ هفته ی جنین؟
ویار هفتش قانونی نداره،،بعضیا اصلا ندارن بعضیا از هفته اول ،بعضیا هفته های دیرتر
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪