2777
2789
عنوان

ساک حمل نوزاد این مدل خوبه بحرم؟ شیرازیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 44 پست

من برعکس فک میکنم خیلی لازمه ...واسه بیرون بردن ..دکتر ..آزمایشگاه...واکسن زدن..بچه خیلی توش راحته گرچه نهایتا تا سه ماه بیشتر استفاده نمیشه اما به نظرم لازمه. .من از این مدل پاساژ تقریبا  روبروی سینما سعدی دیدم ۱۴۰میداد..

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صندلی کودک هست میخوابه مثل تخت میشه!  ایمن تر هم هست

نمیشه خوب خواباند از ۶ماهگی به بعد خوبم,من خودم ساک حمل نداشتم اما زن داداشم داشت همه جا همراش میبرد البته عیبی که داشت دیگه باید یکی کیف و وسایلش براش میبرد

خدایا ممنونم که امیدم رو ناامید نکردی
کریر بخر خییییییییییییییلی بهتره... 

آذر به دنیا میاد قنداق فرنگی داشتم بچه اولم هی سر میخورد میرفت ته قنداق کریرم اینقدر سنگینه که پنج ماه به بعد تو ماشین به عنوان صندلی استفاده کردم

اصلا ازین مدل خوشم نمیاد ینی چی بچه رو میزارن تو ساک؟؟؟؟قنداق فرنگی بگیر عزیزم بچت لباس نیست که بزاری تو ساک بگیری دستت دلت میاد😐

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
اگه بچه ت زمستون دنیا میاد حوبه من بچه تو قنداق فرنگی میکردم میزاشتم تو این از باد و هوای سرد محفوظ ...

جایی مهمونی میرفتم توش میزاشتم اینجوری خیالم راحت بود بچه ای روش نمی افتاد 

اگه مگس یا حشره ای بود یک پارچه سفد نازک مینداختم روی بالاش دیگه بچه راحت خواب بود

در صورتی که سه زریان نباشی مثل من که از باباش باید بغلش کنه اونم تو زمستون

منم سزارین بودم ولی بچه مو میذاشتم تو قنداق,بعدش مگه شما از بیمارستان میای کسی همرات نیست که بچه رو بگیره?

خدایا ممنونم که امیدم رو ناامید نکردی