2777
2789
عنوان

ساک حمل نوزاد این مدل خوبه بحرم؟ شیرازیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 44 پست
خب مارک نخر اینا پول مارک رو میگیرن

حالا همچین مارک هم نیستن! همون مارک و مدل رو بخصوص توی لباس. سینما سعدی و داریوش نصف قیمته. کلا سیسمونی توی خلیج فارس گرونه. حتی عروسک هاش. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساک حمل اصلا ایمن نیست کریر بهتره

پاساژ شعله تو خیابون داریوش همه مدل سیسمونی داره

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
حالا همچین مارک هم نیستن! همون مارک و مدل رو بخصوص توی لباس. سینما سعدی و داریوش نصف قیمته. کلا سیسم ...

من دوسال پیش یه پیشبند قیمت کردم گفت 35

یه مغازه دیگه بود 10 تومن البته یه مدل دیگه

بچه ی من اصلا نداشت پیشبند استفاده کنم

زیاد سخت نگیرین

نه سنگین واسه چی  مگه بچه چقدر وزن داره اینجوری بچه بدنش درد نمیگیره راحت خوابه تو بغل که جاش ...

آره راست میگی من بچه دومم هست سه زریانم میشم برا غربالگری شوهرم باید ببره اونم بلد نیست بچه دو سه روزه خوب بغل کنه هوا هم سرده به خودم گفتم کریر بچه اولمم خیلی سنگینه و گوده کمر بچه درد میگیره ساک حمل بگیرم که شوهرمم راحت بتونه بگیره دست

منم سزارین بودم ولی بچه مو میذاشتم تو قنداق,بعدش مگه شما از بیمارستان میای کسی همرات نیست که بچه رو ...

مگه فقط روز برگشت بیمارستانه؟ واکسناش غربالگری و آزمایشاتش چی ؟ شوهرم باید بغلش کنه منکه با شکم پاره نمیتونم درد دارم

نمیشه خوب خواباند از ۶ماهگی به بعد خوبم,من خودم ساک حمل نداشتم اما زن داداشم داشت همه جا همراش میبرد ...

آره دیگه!  من که اصلا حس خوبی ندارم به اینا... کریر بهتره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
معلومه تجربه نداری

شما که تجربه داری مبارکت باشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
مگه فقط روز برگشت بیمارستانه؟ واکسناش غربالگری و آزمایشاتش چی ؟ شوهرم باید بغلش کنه منکه با شکم پاره ...

والا,خودت که نمیخاد بدی بگو مادرشوهر یا مامانت بره همراه شوهرت,اگر نمی تونی بغلش کنی بقول خودت چجوری میخای با شکم چاره بچه تو شیر بدی?

خدایا ممنونم که امیدم رو ناامید نکردی