2777
2789
عنوان

دلم برای پدرم تنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 47 پست
الان بعد این همه سال حالت بهتر نشده؟ خدا رحمت کنه پدرت رو عزیزم

خدا رحمت کنه پدر شما را نه دارم زندگیم را میکنم ولی از ته قلبم حالم بهتر نشده که هیچ روز به روز بدتر هم میشم وقتی جای خالیش تو زندگیم اذیتم میکنه چارهای جز تحمل ندارم من خیلی به پدرم وابسته بودم حتی تا حدی صمیمی بودم که به جای مادرم پدرم همرازم شده بود 😢😢😢😢

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
خدا رحمت کنه پدر شما را نه دارم زندگیم را میکنم ولی از ته قلبم حالم بهتر نشده که هیچ روز به روز بدتر ...

خدا رحمتش کنه 

وقتی یاد قیافه شاد و خندون بابام میفتم، یاد محبت هاش مهربونیش خیلی حالم بد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر من یه فرشته بود یه بت بود که تو خونواده پرجمعیت ما حکم حاکم داشت هیچکس به جز اون نداشتبم همه کسمون بود الان زندگیای هممون رو هوا معلوم نیست کی باید بزرگی کنه برامون 

مثل خوااب گل لطیف و ساده ای 💞
خدا رحمتش کنه  وقتی یاد قیافه شاد و خندون بابام میفتم، یاد محبت هاش مهربونیش خیلی حالم بد میشه

حق داری عزیزم ولی حالا باید قدر مادر هایمان را بدانیم 

اینارومیگم که اروم بشی یکم بعضی وقتا یاد یه کاراییش میفتم دنیا رو سرم خراب میشه نمیتونم زندگیمو بکنم اصلا نمیشه خوشحال باشم مثل قبل ولی فکرمیکنم که جاش توبهشته و راحتته بهتراز این دنیای لعنتیه 

اینارومیگم که اروم بشی یکم بعضی وقتا یاد یه کاراییش میفتم دنیا رو سرم خراب میشه نمیتونم زندگیمو بکنم ...

واقعا این تنها چیزیه که آرومم میکنه. به خودم میگم اون دنیا هررررررچی باشه حداقل بابام دردهای این دنیا رو نداره

دو سه ماه آخر خیلیییییییییی درد کشید

دلم برای تنهایی مامانمم میسوزه. اذیت های برادرم، کم محلی خانمش و .....

هم صحبت مادرت باش بهش بگو ولش کن بی خیال باش مواظب سلامتیت باش اگه خدایی نکرده مریض بشی اصلا سراغت نمیان

حرف هایی بزن که مادرت را آروم کنی تا مواظب خودش باشه

نه بابای من اصلا درد نکشید سالم و سرحال هیچیش نبودچندماه قبلش یه چکاپ رفته بود همش میگفت به همه که من هیچ مشکل ندارم کیف میکرد ولی یهو قلبش وایستاد شوک شدیم شوکی که فکرنمیکنم دیگه ازش دربیایم

برادرم همسایه دیوار به دیوار مادرمه اما 6 ماهه خانه مادرم نیومده. چطوری آروم باشه وقتی از دلتنگیه برادرم باید پشت پنجره بایسته که از سرکار میاد ببینتش

همه کار کردم که برادرم آشتی کنه بدتر شد که بهتر نشد