الان بعد این همه سال حالت بهتر نشده؟ خدا رحمت کنه پدرت رو عزیزم
خدا رحمت کنه پدر شما را نه دارم زندگیم را میکنم ولی از ته قلبم حالم بهتر نشده که هیچ روز به روز بدتر هم میشم وقتی جای خالیش تو زندگیم اذیتم میکنه چارهای جز تحمل ندارم من خیلی به پدرم وابسته بودم حتی تا حدی صمیمی بودم که به جای مادرم پدرم همرازم شده بود 😢😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدر من یه فرشته بود یه بت بود که تو خونواده پرجمعیت ما حکم حاکم داشت هیچکس به جز اون نداشتبم همه کسمون بود الان زندگیای هممون رو هوا معلوم نیست کی باید بزرگی کنه برامون
اینارومیگم که اروم بشی یکم بعضی وقتا یاد یه کاراییش میفتم دنیا رو سرم خراب میشه نمیتونم زندگیمو بکنم اصلا نمیشه خوشحال باشم مثل قبل ولی فکرمیکنم که جاش توبهشته و راحتته بهتراز این دنیای لعنتیه
نه بابای من اصلا درد نکشید سالم و سرحال هیچیش نبودچندماه قبلش یه چکاپ رفته بود همش میگفت به همه که من هیچ مشکل ندارم کیف میکرد ولی یهو قلبش وایستاد شوک شدیم شوکی که فکرنمیکنم دیگه ازش دربیایم