2777
2789
عنوان

دلم برای پدرم تنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 47 پست
نه بابای من اصلا درد نکشید سالم و سرحال هیچیش نبودچندماه قبلش یه چکاپ رفته بود همش میگفت به همه که م ...

خدا رحمتش کنه

پدر من مشکل قلبی داشت اما خوب خوب بود. یهو از اردیبهشت پارسال شکمش ورم کرد و هی بد تر و بدتر شد. من همش میگفتم خوب میشه. اما صبح 11 شهریور پارسال قلبش برای همیشه وایساد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشغول زندگیت شو میدونم تنهایی مامانامون بیشتر از مرگ بابامون اذیتمون میکنه درکت میکنم ولی چاره ای ند ...

دارم زندگی میکنم اما پر از غصه. مامانم هم بابام رو از دست داد هم برادرم رو

نه هرکدوم میتونن بد باشن خواهر بد دارم خوبم داذم برادر بدم دارم خوبم دارم هردوتاش تجربه کردم یکی برادرام از فکرمامانم خواب نداره انقد دلسوز و مهربون خواهررم همینطور یکیش از خواب و خوراک افتاده ولی یکیش همش به فکرارث و میراث دعوا هم کرده چندبار 

مثل خوااب گل لطیف و ساده ای 💞

سر ارث و میراث

آخه جالبه که همه چی به اسم مامانمه. نه که فکر کنی بابام تازه به اسم مامانم کرد ها نه

مامانم شاغل بود از اول هرچی خریدند با بابام مامانمم کمک کرد ولی بابام همه رو به نام مامانم میکرد