2777
2789
عنوان

اخلاق های زنونه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14812 بازدید | 45 پست
اینا رو خانواده هاشون اینجور بار میارن و جالبه بدونی هر چی سنشون بیشتر میشه تعلق خاطرشون به خانوادشو ...

وای تا عقد کردیم یهو مامانی شد ! ازدواج کردیم کلا پسر مامان شد ! اه 

چه مشکلی ! اینم داشت ! الان بهبود پیدا کرده 

رابطه خودمون که از اول کم بود . بعدا فهمیدم همجنسگرا هم هست

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه خودمون که از اول کم بود . بعدا فهمیدم همجنسگرا هم هست

وای ! الان با هم هستید ! یا جدا شدید؟ شوهرم منم اختلال هایی داره ! من دقیق نمی شم و نمی خوام بازش کنم زیاد برای خودم بزرگش کنم چون پسرم آسیب می بینه 

دقیقا همش می خوام تلافی کنم ! تا هر چی می شه می گم می خوام ازت انتقام بگیرم اونم این قدر خونسرده ! م ...

نه نگو که تصمیم داری تلافی کنی یا انتقام بگیری خیلی زیرکانه ازخودش تقلید کن و در عین خونسردی کامل حرفایی که به میلت نیست رو عوض کن و حسابی به خانوادت برس وباهاشون رفت وامد کن تا از خانوادت بدگویی کرد به شیوه ی خودش حرفو عوض کن ولی اصلا عصبی وپرخاشگری نکن چون تجربه ی هفت ساله میگه که هیچ تاثیری نداره

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
نه نگو که تصمیم داری تلافی کنی یا انتقام بگیری خیلی زیرکانه ازخودش تقلید کن و در عین خونسردی کامل حر ...

اصلا نمی تونم رفت و آمد کنم ! تا می رم و برمی گردم عین برج زهر مار می شه ولی وقتی همش پیش خودش و خانوادش هستم خیلی شاده ! آخه تعجب میک نه می گم چیه ! می خوام انتقام بگیرم ازت ! 

وای ! الان با هم هستید ! یا جدا شدید؟ شوهرم منم اختلال هایی داره ! من دقیق نمی شم و نمی خوام بازش کن ...

هستیم هنوز متاسفانه. منم یه پسر دارم. تمام اطرافیانم میدونن مشکلشو. آخه به پسر عمم پیشنهاد رابطه داده بود.

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
هستیم هنوز متاسفانه. منم یه پسر دارم. تمام اطرافیانم میدونن مشکلشو. آخه به پسر عمم پیشنهاد رابطه داد ...

وای چه زشت ! آبروت تو فامیل رفته پس ! عین من ! منم به خاطر فحاشی و بی احترامی هایی که به خانوادم کردخ آبروم تو کل فامیل رفته ! 

من همه جا یا تنها رفتم یا نذاشت عروسی و عزا فامیلمو برم ! دلم می خواد اونم حسرت به دل بشه ! خیلی دوس ...

تلافی کردن چه فایده داره آخه؟ فقط اعصاب خودتو بیشتر خورد میکنی. یا بزارشو برو یا مثل من بمون و با همه چیز کنار بیا.

اصلا نمی تونم رفت و آمد کنم ! تا می رم و برمی گردم عین برج زهر مار می شه ولی وقتی همش پیش خودش و خان ...

توام به نوبه ی خودت حق داری که به خانوادت سربزنی این رو برای خودت یه حق بدون وازش کوتاه نیا عزیزم وقتی که همسرت انقدر به خانوادش اهمیت میده نمیتونه جلوی شمارو بگیره پیش خانوادتون نرید

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
تلافی کردن چه فایده داره آخه؟ فقط اعصاب خودتو بیشتر خورد میکنی. یا بزارشو برو یا مثل من بمون و با هم ...

به خاطر پسرم نمی تونم برم ! اون از اینکه مامان و بابا کنار هم باشن خیلی خوشحاله دق می کنه ما رو تنها ببینه خیلی حساسه ! 7 سال ساختم یه تو به خانوادش نگفتم اونوقت به خاطر یه ضمانت  نکردن بابام برای وامش آبرو حیثیت منو و خانوادمو برد

توام به نوبه ی خودت حق داری که به خانوادت سربزنی این رو برای خودت یه حق بدون وازش کوتاه نیا عزیزم وق ...

از اول تمایل به قطع رابطه داشت و اینکه دوست داشت من فقط به خانواده خودش برسم عین زنا ! اخلاقاش خیلی زنونه اس ! کلا دوستداره من فقط خانواده اونو دوست داشته باشم ! خانواده اونم از عروس بیزارن !

توام به نوبه ی خودت حق داری که به خانوادت سربزنی این رو برای خودت یه حق بدون وازش کوتاه نیا عزیزم وق ...

تا می رم می یام می گه  چیه خوشی هات با خانوادته اخم و خستگی هاتو برای من آوردی کاری نکنی دیگه اجازه ندم بری! شروع می کنه به دعوا و داد زدن !