2777
2789
عنوان

اخلاق های زنونه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14812 بازدید | 45 پست
هستیم هنوز متاسفانه. منم یه پسر دارم. تمام اطرافیانم میدونن مشکلشو. آخه به پسر عمم پیشنهاد رابطه داد ...

پسر عمه ات چند سالشه ؟ 

ببخشیدا می پرسم . در مقابل مردها فاعله یا مفعول ؟ 

هیچ وقت با خانواده من رفت و آمد نکرد از ناهار و شام دعوت کردن بیزاره می گه از مفت خوری بیزارم ! دوست ندارم برم مفت بخورم ! از مهمون دعوت کردن هم بیزاره فقط خانواده خودش بیان بخورن و برن !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول تمایل به قطع رابطه داشت و اینکه دوست داشت من فقط به خانواده خودش برسم عین زنا ! اخلاقاش خیلی ...

الان رابطه ی شما با خانوادتون چطوره ؟؟؟همسرتون با خانواده ی شما رفت وامد دارن؟

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
تا می رم می یام می گه  چیه خوشی هات با خانوادته اخم و خستگی هاتو برای من آوردی کاری نکنی دیگه ا ...

بمیرم برات خیلی بده این مدلی واقعا اعصاب ادم بهم میریزه

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
الان رابطه ی شما با خانوادتون چطوره ؟؟؟همسرتون با خانواده ی شما رفت وامد دارن؟

نه الان 6 ماهه که کامل قطع رابطس البته قبلشم  هر 3 ماهی یکبار به زور می یومد !  کلا از مهمونی و رفت و آمد و ناهار و شام خوردن و پس دادن بیزاره ! 

نه الان 6 ماهه که کامل قطع رابطس البته قلبشم هر 3 ماهی یکبار به زور می یومد ! 

چه بد

واکنش خانوادتون چی بوده؟حتما اون بیچاره ها هم خونه ی شما نمیان اره؟

بمیرم برات خیلی بده این مدلی واقعا اعصاب ادم بهم میریزه

خدا نکنه عزیزم ! دیگه همش باید تحمل کنم ! نه می تونم قطع رابطه کنم نه می تونم تحمل کنم یه ختم می رم می یام جنگه عروسی ها رو  که نمی ذاره برم ! 

چه بد واکنش خانوادتون چی بوده؟حتما اون بیچاره ها هم خونه ی شما نمیان اره؟

نه نمی تونن بیان ! یه بار اومدن گل و شیرینی خریدن ! شوهرم گذاشت رفت! بابام خیلی جا خورد و کلا دیدگاهشون عوض شد و بهم گفتن حتما طلاق بگیر با این آدم اصلا نمی شه زندگی کرد من به خاطر پسرم برگشتم ! 

خدا نکنه عزیزم ! دیگه همش باید تحمل کنم ! نه می تونم قطع رابطه کنم نه می تونم تحمل کنم یه ختم می رم ...

واقعا موقعیت سختیه کاملا درکت میکنم که وضعیت خیلی بدیه که واسه هر کسی قابل تحمل نیست امیدوارم همسرت تغییر رویه بده و حساسیتش رو نسبت به خانواده وفامیل شمل وخودشون کم کنن تا به ارامش واقعی برسی

هستیم هنوز متاسفانه. منم یه پسر دارم. تمام اطرافیانم میدونن مشکلشو. آخه به پسر عمم پیشنهاد رابطه داد ...

مواظب پسرت باش

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
واقعا موقعیت سختیه کاملا درکت میکنم که وضعیت خیلی بدیه که واسه هر کسی قابل تحمل نیست امیدوارم همسرت ...

شما

پسر عمه ات چند سالشه ؟  ببخشیدا می پرسم . در مقابل مردها فاعله یا مفعول ؟

پسر عمم حدود 25. شوهرم مفعوله

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
مواظب پسرت باش

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت