2777
2789
عنوان

اخلاق های زنونه شوهرم

14812 بازدید | 45 پست

شوهر من عین دخترا و زناس همش توقع داره از بقیه کاراشو بکنن ولی هیچ کاری برای کسی نمی کنه خیلی لوسه ! دوست داره همه مدله همه بهش برسن ! بدتر از اون من هیچ وقت تواین 7 سال بهش گیر نمی دادم ! جدیدا به تلافی این 7 سال شروع کردم عین خودش رفتار کردن در عین ناباوری دیدم به جای جواب دادن و عصبانی شدن ! خیلی راحت حرفو عوض می کنه یا خودشو می زنه به اون راه ! اصلا بحث نمی کنه کاری که من اصلا نمی کردم سریع عصبانی می شدم جبهه می گرفتم و بحث می کردم ! چون به خانوادم خیلی گیر می داد و می ده وخیلی بدگویی می کرد ! حالا که من عین خودش شدم همش حرفو عوض می کنه ! یعنی سیاست های زنانه ایی داره که من اصلا ندارم ! خیلی برای خودش و همه چیش ارزش قائله و اصلا اجازه نمی ده کوچکترین کوتاهیی کسی در حقش بکنه !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا  اینو وصله نزن ب زنا  چندشم شد

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

فکر کنم هفت سال قحطی تموم شده وهفت سال فراوونی برات درپیشه😂😂😂

بنظرم دوران هفت سال پادشاهی تو شروع شده تاجایی میتونی تلافی کن

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

شوهر منم از اول اینجوری بود تازه بعد از 7-8 سال فهمیدم مشکل جنسی هم داره!

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
فکر کنم هفت سال قحطی تموم شده وهفت سال فراوونی برات درپیشه😂😂😂 بنظرم دوران هفت سال پادشاهی تو ...

دقیقا همش می خوام تلافی کنم ! تا هر چی می شه می گم می خوام ازت انتقام بگیرم اونم این قدر خونسرده ! منم نمی تونم انتقام بگیرم