2777
2789
عنوان

گرفتن لباس مجلسی از کسی

1027 بازدید | 66 پست

سلام.دوستان.سوال داشتم ازتون ک چجوری باید برخورد کنم.من یه لباس مجلسی دارم.قشنگه.ودخترونست.یبار عروسخواهرشوهرم ازم خواست ک لباسمو بهش بدم.خیلی بهم گفت مواظبشم.واگه واقعا دوست ندارم ک بدم بهش بگم.منم با جون ودل دادم.شخصیت منم جوری هس ک لباسی ک استفاده میکنم بدم اتوشویی وکاور بکشم تا مجلس بعدی.تا حالا نشده از کسی لباس بگیرم.حالا هفته پیش دختر خواهر شوهرم ک از من خیلی هیکلی تر  وچاقتر هست بهم گفت زن دایی فلان لباستو میخوام.بهش گفتم سایزمون باهم فرق. داره.ولی اصرار ک من همونو میخوام.سایز لباس من۳۸، ولی سایز لباسای اون ۴۲،

راستشو بخاین خیلی مایل نبودم ک دیگه لباسمو بدم.اخه خودم شاید فقط یه دفعه پوشیدم.خب کهنه میشه.بعد به همسرم پیام داده بود ک زنت نمیخاد لباس به من بده هی میگه تنگته.ولی من بهش گفتم بیا پرو کن اگه اندازت بود ببر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومد خونمون.من همه لباسامو بهش دادم ک پرو کنه.شاید بقیع لباسامو بپسنده.این لباسمو نبره.همه لباسام تنگش بود .اون لباسی هم ک میخاست چون بالاتنش تور بود ویکم کش.بزور تنش کرد وگفت اندازمه.ولی واقعا اندازش نبود.لباس مشخص یود کوچیکشه.خلاصه دوتا دست از لباسامو برد خونه ک بپوشه.

عزیزم اینطور که از حرفهات مشخصه آدم تمیز و حساسی هستی

و دلت نیست اون شخص لباستو بپوشه

بذار به هرکی دوست داره بگه

ناراحت نشو

کاملا محترمانه بهش بگو عزیزم این لباس نمیتونم بدم, شرمنده

حتی الانم که اومد پرو کنه و دیدی تنگشه باز حرفتو بزن , وگرنه مجبوری کلی خودخوری کنی

و ازین ببعد هم دیگه نمیتونی نه بگی اگر باز لباس خواست

من اصلا لباسای کسیو نمیگیرم به غیر از خواهر و مامانم، شما هم به کسی نده، بیتعارف

منم همین طورم.ولیبا بی ادبی به همسرم پیام داده بود ک زنت سختشه بهم لباس بده وفلان.انگاری به اجباره.منم به همسرم گفتم لباسم کوچیکه براش.میدونم.هر کسی هم لباس داره واس خودش داره.دوبار لباس مجلسی رو تن کنی ک دیگه فایده نداره.من خودم هنوز نپوشیدم.همسرمم گفت چاره ای نیست دیگه بهش بده