2777
2789
عنوان

کی بی بی چک بزنم

137 بازدید | 17 پست

بچها جواب بدین من روز 10 موقع پریودیمه روز 28 سیکلمه ..دوسه روزه سینه هام فجیع درد میکنن بنظرتون اگه فردا بی بی بزنم معلومه؟؟

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙
منم مثل توام نزن بنظرم چون میگن بعد تاخیر بهتره 😑

طاقت ندارم ..

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نداشتم زدم منفی شد😐اما این ماه 6تا فولیکول دارم باید منتظربمونمممم 

6 تا ؟؟؟؟؟..

چه قرصی خوردی ؟؟؟

چه اندازه بودن ؟؟؟

منم دوتا داشتم 16..18

6 تا ؟؟؟؟؟.. چه قرصی خوردی ؟؟؟ چه اندازه بودن ؟؟؟ منم دوتا داشتم 16..18

آرهههههههههه 😫

عسل وزنجبیل یه عالمه خوردم اینقدرک الان دارم میگم حالت تهوع دارم نسبت بهش اه اه😶

منم18بودن همشون 

بعد زوز 16 سیکلم خیلی درد دل داشتم گفتم نکنه طوریم شده رفتم سونو گفت 6تا 18 داری دکترسونو گفت اقدام کنی دو سه قلو میشه حالا منتظرم دعاممممم کن توروخدا 

آرهههههههههه 😫 عسل وزنجبیل یه عالمه خوردم اینقدرک الان دارم میگم حالت تهوع دارم نسبت بهش اه اه😶 ...

روچشام ..ولی من قرص لتروزول خوردم ..برا منم دعا کن 

آرهههههههههه 😫 عسل وزنجبیل یه عالمه خوردم اینقدرک الان دارم میگم حالت تهوع دارم نسبت بهش اه اه😶 ...

بدون دارو 6 تا فولی داشتین؟؟؟؟فقط با عسل و زنجبیل؟؟؟؟؟؟

مشکل نداشتین؟

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
اره عزیزم  نه مشکلی نداریم تاخدا چی بخواد این ماه 😢

چند وقته اقدامی؟؟؟

ایشالله ک باردار شده باشی عزیزم 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤