2777
2789

سلام بر خانمای اهوازی ... چندتا سوال داشتم

1)) کسی زایمانش رو پیش دکتر خانم مهرنوش بیک بوده !! ازش راضی بودین!! من دوجلسه رفتم برای چکاپ راضی بودم ولی نمیدونم دوران بارداریمو پیشش باشم یا نه !

و اینکه کلا بیشتر طرفدار چه زایمانی هست؟؟؟

2)) برای زایمان طبیعی شما کی رو معرفی میکنین ک کارش عالی باشه و وقت بذاره

3))و همچنین چ بیمارستانی رو پیشنهاد میدید ک کادر پرستاری مهربونی برای زایمان طبیعی داشته باشه؟

4)) برای گرفتن مامای خصوصی و کلاسهای ورزشی دوران بارداری کجا رو معرفی میکنین ؟؟ و همچنین چ مامایی رو 

من قصد اقدام دارم و ذهنم خیلی درگیر این سوالاست..دوس دارم از همه لحاظ اماده باشم . ..ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین در اختیارم بذارین ..صددرصد ب درد خیلی ها میخوره

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

نمیشناسم دکتری رو که میگی . دکتر فرحناد خوبه برا زایمانم آریا و مهر خوبن

البته فرحناد فقط با اریا کار میکنه و دکتر مرفوع با بیمارستان مهر که الا دکتر نیستش خارج از کشوره. 

بنظرم برو زیر نظر فرحناد عالیه

مامان دوتا فندق هستم ❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که زیر نظر دکتر مرضیه بهادر بودم راضی بودم بابت سونوگرافی هم دکتر مدقالچی میرفتم اما زایمانم رو متاسفانه بیمارستان رازی زایمان کردم رسیدگی نکردن دچار عفونت شدید شدم بخیه هام همه باز شدن .بعد از اون برای درمانم نزد دکتر مرضیه بهادر رفتم ودرمانم کرد لیکن هزینه ی گزافی کردم تا خوب شدم

خدایا بابت همه چیز شکرت
همه ی بیمارستانهای اهواز خوبن فقط بیمارستان رازی نرو.بیمارستان سینا هم خوبه  برا متخصص زنان زا ...

من زیر نظر بهادر بودم دستش برام خوب نبود .ولی خواهرم رفته بود راضی بود

مامان دوتا فندق هستم ❤❤

بچه ها برای معرفی دکتر بیشتر من مدنظرم اینه ک زایمان طبیعی انجام بده و براش این موضوع مهم باشه و وقت بذاره ....

اصلا همچی دکتری هست 😁 ... یا باید دنبال مامای خوب باشم ...

اونایی ک تجربه دارن ممنون میشم تجربه هاشونو در اختیارم بذارن 

عزیزم اصولا دکتر نمیاد بالا سرت برا طبیعی بمونه دائم .تو باید درداش رو بکشی پرستار و ماما بالاسرت می ...

اخه میدونی توی خاطرات بچه ها میخوندم ک دکتر از همون ابتدا همکاری نمیکرده واسه طبیعی و میگفته تو اصلا نمیتونی طبیعی بزایی ....کلا انگیزه هم نمیداده !!!

یا مادر نمیتونسته زور بزنه سریع فرستادنه واسه سز 

برای همین میگم ! 

وگرنه ماما هم درست میگی خیلی مهمه ..اونم باید بی نهایت صبور باشه 

کسی ماما خصوصی داشته ک ازش راضی بوده ! لطفا معرفی کنه

دکتر یکی از اقوام دهقان بود  

بنده خدا میگفت فقط طبیعی میخوام ! تا 40 هفته هم صبر کرد ولی درد نیومد سراغش ! سر 40 هفته تااااازه دکتر معاینش میکنه میگه لگنت کوچیکه نمیتونی طبیعی بیاری ! 😔بعدشم میره سزارین

مگه معاینه لگن هفته 38 نیست !؟ چرا اینقدر دیر اینو معاینه کرد !

بچه ها کسی بیمارستان فاطمه الزهرا زایمان کرده ؟؟ از بیمارستان راضی بوده؟؟

چرا همه مهر و اریا رو معرفی میکنن !!!واقعا هزینش بالاست 😫