2777
2789

خوشم میاد در حال مرگم باشن میان تاپیک میزنن!!!!!!

نون شب ندارن ولی اینترنت و گوشی و حال تایپ کردن دارن!!!!!

کتک خوردن در حد مرگ بعد تاپیک میزنن!!!

فرار کردن از خونه همون لحظه تاپیک میزنن!!!!

.......

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شوهرم بحث داشتم بهم گفت حق نداری پاتو از خونه بزاری بیرون بخاطر همین تا خواب بود عین مجرما بچه مو ...

فقط بخاطر یه حرف فرار کردی؟؟؟

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
اخرش رسید به اینجا .دیشب بدترین شب عمرم بود

چرا عزیزم.همونجا درخاست طلاق میدادی بره دیگ تو که دیدی پدرشوهرت کتکت زد شوهرت عکس العملی نشون نداد همون بهتر که طلاق بگیری نمیمم طلاق اخرین راهه ولی با این شرایط که همسرت تکیه گاهت نیس خیلی بهتره درخاست طلاق بدی حالا چرا گف حق نداری پاتو از خونه بذاری بیرون

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

حالا الان كجايي؟

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
اخرش رسید به اینجا .دیشب بدترین شب عمرم بود

فکر کنم افتادین سر لج هر دوتون شوهرت الان میتونه ازت شکایت کنه 

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

اگه واقعا میخوای طلاق بگیری همین الان باید بری ولانتری بگو امنیت نداشتم 

مگر نه همیرت مدرتو خوب نیتونه دربیاره که از خونه رفتی و حتی بچه بی اجازه بردی

هر 1دقیقه که دیر بری باید بعدا جواب بدی تا بیدار نشده برو کلانتری

تا واست پرونده درست بشه

خوشم میاد در حال مرگم باشن میان تاپیک میزنن!!!!!!     نون شب ندارن ولی اینترنت و گوشی و ...

عزیزم خیلی خوشت نیاد مردمو قضاوت کنی من ساعت شش ونیم از خونه زدم بیرون تا هفت صبرکردم بعدم اومدم خونه مادرم.الانم بخاطر اضطرابی که گرفتم و نمیدونم چی پیش میاد خواستم با شما حرف بزنم واقعا متاسفم برای خوده بی کسم.

خوشم میاد در حال مرگم باشن میان تاپیک میزنن!!!!!!     نون شب ندارن ولی اینترنت و گوشی و ...

موافقم

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
برو خونه بابات. تو این اوضاع احوال کی فرار میکنه. دوماه دیگه قحطی میاد نادان.

کشوری که یکی از مرداش تو باشی که به جای کار کردن اومدی تو سایتی که خانوما از خصوصی ترین چیزهاشون حرف می زنن و تو هر تاپیکی هم نظر میدی معلومه که باید قحطی بیاد نادان

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.