2777
2789
دوتا جوون بودن مستم كرده بودن شوهرمم رضايت نميده 

اونام از جوونیشون یه خریتی کردن.. قطعا همچین قصدی نداشتن سعی کن شوهرتو راضی کنی گلم هرچند تو دلت طوفانه ولی مطمئن باش ج صبرتو از خدا میگیری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصر بود 

مطمئني سقط شد يا فقط خونريزيه؟ 

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
دوتا جوون بودن مستم كرده بودن شوهرمم رضايت نميده 

ای بابا 

عزیزم تنها کسی ک میتونه ارومت کنه شوهرته کنار هم باشین 

اینکه میگی بچه هجده ساله با اونی ک تو شکمته فرقی نداره درست 

ولی قبول کن بچه ای ک بدنیا بیاد شیر بدی ببینیش لمس کنی و از همه مهمتر درد زایمانم تحمل کنی از دست دادنش سخت تره 

ایشالله ک میای میگی ی نی نی دارم 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
اونام از جوونیشون یه خریتی کردن.. قطعا همچین قصدی نداشتن سعی کن شوهرتو راضی کنی گلم هرچند تو دلت طوف ...

موافقم اما قبل از رضایت باید حساآبی بترسن و ادب بشن تا دفعه دیگه با جون مردم اینطوری بازی نکنن بی خانواده ها 

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 

خيلي سخته ايشالا خدا دلتو اروم كنه😭واست خيلي دعا ميكنم عزيزم🌹اميدوارم ارامشتو بدست بياري و يه ني ني تازه بياري

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
اونام از جوونیشون یه خریتی کردن.. قطعا همچین قصدی نداشتن سعی کن شوهرتو راضی کنی گلم هرچند تو دلت طوف ...

اصلا راضى نميشه خيلى خيلى عصبانيه چند بار كه خواستم راجبش باهاش حرف بزنم داد كشيد سرم

خونريزيه اما خود دكتر گفت سقط شده.يعنى اميدى هست زنده مونده باشه؟

برو همين الان سونو بده خواهر من قطعي گفتن ماه٣سقطه و خونريزي شديد٣ماه بعد حس كرد يه چيزي داره تكون ميخوره رفت سونو گفتن دختره بچت٦ماهه

ممنونم عزيزم حرفات واقعا ارامش بخشه.ميترسم ديگه باردار نشم

کی گفته عزیزم؟ 

آدم میشناسم بعد سه تا سقط دوباره نی نی آورد 

این فکرارو دور کن زود زود زود 

ی خانمی ک میخواد باردار بشه باید بدنش محکم قلبش صبور و روحیه عالی داشته باشه 

میبینی اونهایی ک ورزش میکنن زیاد تو دوران بارداری درد و ویار ها و درد جسمی اذیت نمیکنه چون بدنشون ساخته شدس

ناراحتی درست نمی گم پاشو برقص ولی شروع کن ورزش کردن بدنتو زودی اماده کن برا نی نی بعدی 

مامان ک ایقد زرزرو نمیشه هی گریه کنه من مطمعنم دوباره و دوباره باردار میشی فقط تحت نظر پزشک باش ک بگه کی اقدام کنی 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
خونريزيه اما خود دكتر گفت سقط شده.يعنى اميدى هست زنده مونده باشه؟

حس كردي بند ناف جدا شده لخته خون زياد داري؟