2777
2789
نه فقط درد بودو درد

دكتر دستگه نذاشت قلبش بشنوه

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا راضى نميشه خيلى خيلى عصبانيه چند بار كه خواستم راجبش باهاش حرف بزنم داد كشيد سرم

حق داره پدرا شاید حامله نشن ولی کلی وابستگی ب نی نی شون دارن اصرار نکن رضایت بده غرورش سرخورده میشه میگه حتی نتونستم تنبیه شون کنم سرکوب نکن بذار اینجوری خودشو خالی کنه اتیشش بخوابه منطقی تر تصمیم میگیره 

در ضمن جوونا هم حقشونه ادب بشن اگه اتفاقی برا خودت میوفتاد چی اگه ضربه شدید بود و دیگه نمیتونستی باردار بشی چی؟ 

باید حسابی ادب بشن مست کنن ب درک دیگه چرا میان رانندگی میکنن😑

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
اصلا راضى نميشه خيلى خيلى عصبانيه چند بار كه خواستم راجبش باهاش حرف بزنم داد كشيد سرم

بنظر من خوب مى كنه همسرت بايد پدرشونو درارن كه به خاطر عياشيشون براى بقيه مشكل و بدبختى درست مى كنن 

باورت نميشه هنوز فكر ميكنم داره لگد ميزنه ديوونه شدم

ديونه الان برو سونو بده خطر داره ممكنه زنده باشه با شياف درست بشه تورو خدا گناه داره احتمال١درصد حتي برو بيمارستان

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

چه دكتر احمقي چجوري بدون مدرك و راحت اين حرف رو زده 

ديونه الان برو سونو بده خطر داره ممكنه زنده باشه با شياف درست بشه تورو خدا گناه داره احتمال١درصد حتي ...

راست ميگى تورووو خدا؟يعنى اختمالش هست؟پس فردا براى همين برام وقت سونو نوشت؟

بخدا خواهر من لخته خون بزرگ مثل تبكه گوشت ازش ميرفت زنده بود بچش

زودتر برو اگه ميشه انتظار نكش الكى ،من يكى رو ميشناختم با شكم تو ماههاى اخر از پله ها زمين خورد ولى خدا روشكر بچه سالم بود 

ايشالا زندس  عزيزم ولي ته دلم روشنه ارزو ميكنم زنده باشه چون خواهرمو ديدم اينم هست ايشالا بازم يك درصد نبود اميدتو از دست نده يكي ديگه بيار تو ميتوني حكمت خداس 

قربونت برم عزيزم مرسى برام دعا كن دعا كن كه بچم زنده باشه

خيلي دعا ميكنمت عزيزم❤️خبرشو بده مارو هم از نگراني دربيار🙏بازم هرچي خدا صلاح ميدونه به معجزه هاش و حكمتش ايمان دارم

واقعا از ته دلم راضى نيستم اونا بچمو ازم گرفتن

عزیزم هر اتفاقی حکمتی داره شاید اگه بدنیا میومد خدای نکرده جاییش ناقص میبود 

دوست ندارم اینو بگم ولی خوشحال باش ک بعد این ضربه سقط شد چون اگر سقط نمیشد بخاطر این ضربه شاید آسیب میدید تا همیشه 

خدا ک ایقد بی رحم نیس بچه بیگناه رو از بین ببره حتما حکمتی بوده 

برات دعا میکنم از ته قلبم زودی سرپا بشی و شوهر تو آروم کنی و آماده شین برا نی نی بعدی 

خداروشکر ک خودت آسیب ندیدی 

نی نی بعدی ک گیرت بیاد ب امید خدا اصلا فراموش میکنی ی روزی ی نی نی از دست دادی  انگار همین نی نی  جدیده بوده برات 

ی خانمی میشناسم بچش تلوزیون چپ میشه روش بنده خدا تیک گرف 😢

قسم میخورم از ته دل ک بعدش ی بچه خدا بهش داد مث قبلی پسر بود و صد در صد کپی قبلی بود جوری ک آشناها دور فک میکردن بچش خوب شده و همون قبلی اس

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎