2777
2789

من خبر نداشتم باردارم دوماه پيش سقط كردم الان اقدامم از ديشب شروع كردم و امروز ايشالا بعد چن ماه دوباره يه دختر مياد تو شكمت عزيزم

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوباره بچه دار ميشى عزيزم دنيا كه به اخر نرسيده اينجور كه غصه خوردى من دور از جون فكر كردم جوون ١ ...

متاسفانه برای یه مادر جنین توی شکم با جوان ۱۸ ساله فرقی نداره 😢😭

خدا بهت صبر بده دوستم قطعا حکمتی بوده ....

سوره والعصر زیاد بخون

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
خدا نكنه عزيز دلم لابد قسمت بوده راضيم به رضاى خدا 

اون كن بهت زد كي دود چي شد؟خودت خوبي الان؟؟؟

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
با تمام وجودم حسش ميكردم انگار خيلى وقته تو اين دنياست باهاش حرف ميزدم براش غصه تعريف ميكردم

عزيزم جوونى دوباره بچه دار ميشى براى اونم قصه مى گى اين غمها يادت ميره واقعا دنيا به اخر نرسيده عزيزم 

با تمام وجودم حسش ميكردم انگار خيلى وقته تو اين دنياست باهاش حرف ميزدم براش غصه تعريف ميكردم

حق داری سخته واقعا برای یه مادر فرقی نداره سن بچش با شوهرت حرف بزن اون بیشتر از هرکسی می تونه آرومت کنه

من حامله بودم

عزیزم واقعا ناراحت شدم و میخوام ی چیزی بهت بگم خدای نکرده برداشتت این نباشه ک درد تو زیاد ناراحت کننده نیس 

در اینکه از دست دادن فرزند غم بزرگیه شکی نیس ولی ب این فک کن خیلی ها بچشون ب دنیا میاد بهش شیر میدن نی نی براشون میخنده و عشق همه میشه بعد میمیره غم اونا چون دیدنش سخت تره 

حتما حکمتی در کار بوده 

تو سقط داشتی الان باید ب جسم و روحت برسی تا دوباره سرپا بشی و  ی نی نی دیگه بیاری 

خودتو ناراحت نکن ی چند روز کلی گریه کن تا خالی بشی تو خودت نریزی ولی بعدش ورزش کن ب خودت برس و بشو اون آدم پر انرژی قبلی و ایشالله برا نی نی بعد برنامه بریز اینجوری عذاب نده خودتو عزیزم 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
حق داری سخته واقعا برای یه مادر فرقی نداره سن بچش با شوهرت حرف بزن اون بیشتر از هرکسی می تونه آرومت ...

اون براى اينكه منو اروم كنه ميگه فداسرت چيزى نشده كه درد نكشيده و لابد قسمت بوده اما من كه ميدونم تو دلش چه خبره اون بيشتر از من براى بچه ذوق داشت

من دوستم پارسال وسطای آبان سقط داشت الان دوباره حدود ۴ماهه که بارداره

و یکیو میشناسم که پارسال بچش سالم به دنیا اومد بخاطر کم کاری دکتر فقط ۱بار گریه کرد و بعدش تو همون اتاق زایمان جلو چشم مادره درجا مرد. الان اونم فکرکنم تو ۷ماهه 

دخترداییمم ۲سال پیش سقط داشت الان بچش نزدیک ۱ساله 

امیدت به خدا باشه گلم نگران نباش

دوتا جوون بودن مستم كرده بودن شوهرمم رضايت نميده 

حقشه رضايت نده 😡غلط كرد مست كرد 

كي اين اتفاق افتاد عزيزم؟