2821
2789
عنوان

بسه دیگه تنمونو حسابی لرزوندین

485 بازدید | 49 پست

هی تایپیک میزنن زلزله اومده پش هم بسه دیگه دارم سکته میکنم تک و تنهام تو خونه با یه بچه  گیر میدین به یه چیزی ول کن نیستین اه

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

وا؟🙁

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

تو شهرشمام اومده؟

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنده خدا ها ترسیدن 😔

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

دوستان تهرااان نیومده خواهش بگین بهم؟؟؟ استرس گرفتم حس میکنم همش میلرزه

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

عزیزم ما که توکرمانشاه الان 6ریشتر زلزله روتحمل کردم خطرمرگ داره تهدیدمون میکنع حق نداریم یع تاپیک بزنیم 

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔

نه عزیزم نیومده

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
بده میخوان مطلع کنن بقیه رو؟نکنه فکر کردی شوخیه....واسه همه اتفاق میفته واسه شما نه......ض

بد نیست عزیزم یه بار دو بار سه بار بسه دیگه برو یه نگاه به تاپیکا بنداز خودتو بزار جای من هی میرم مطالب دیگه رو بخونم خودمو اروم کنم باز میبینم زدن زلزله میام بیرون از سایت تپش قلب میگیرم یدفعه احساس میکنم خیلی تنها شدم 

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

نه من حواسم تا الان جمع بوده خبری نبوده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792