2777
2789
عنوان

دخترم چندوقتیه توخواب بی قراره

105 بازدید | 15 پست

امشب دیگه هرده دیقه بیدار میشه میشینه 11 ماهشه

توخواب ناله میکنه گریه میکنه

نمیدونم چ خاکی بسرم بریزم نمیتونم بخوابم

بهش قطره استامینوفن بدم بنطرتون؟

داره دندون در میاره

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اگه لثه هاش متورم شده و سفت برا دندونه یه ژلی هست داروخانه برا لثه بهشون بگی برا دندون در آوردن میفهمن چند مدل هس بگیر براش بکش ان شاالله که خوب میشه من براش سه تا صلوات میفرستم درد داره برا دندون

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
سلام عزیزم اگه لثه هاش متورم شده و سفت برا دندونه یه ژلی هست داروخانه برا لثه بهشون بگی برا دندون در ...

سلام عزیزم ممنونم..براش گرفتم نمیزاره بزنم دستمو گاز میگیره وحشتناک

ممكنه دليلش ريفلاكسم باشه چيزي در طول روز بالا نمياره !؟ يا نوشخوار نميكنه

رفلاکس از بدو تولدش داشت،،ولی چندماهی بود خوب شده بود الان یکی دو ماهه دوباره انگار رفلاکس پنهان داره ترش میکنه

دندون داره اصلا همسن دختر منه اینم زیاد بیدار میشه اذون صبح که میشه تازه خوابش سنگین میشه 

هشت تا داره ولی دندونای نیشش فکرکنم داره درمیاد چون لثه هاش ورم داره و اب دهنش میاد

هشت تا داره ولی دندونای نیشش فکرکنم داره درمیاد چون لثه هاش ورم داره و اب دهنش میاد

ایشالله همون دندون باشه امروز فردا دراد هردو راحت شید ولی رفلاکس لعنتی تو این سنا علایمش مثل دندونه اب دهن زیاد میشه و بیقراری تو خواب