2777
2789
عنوان

لکه بینی .علایم حاملگی

134 بازدید | 6 پست

من آخرین پریودیم تو خرداد بود تا الان پری نشدم یه ماه پیش از دادم منفی بود یه هفته پیش رفتم دکتر سونو کرد گفت هیچ مشکلی نداری همه چیز طبیعی فقط ضخامت زیاد شده ک یه هفته صبر کن بعد برو از بده بیا پیشم .من چند روز پیش لکه داشتم فقط ی روز در حد خیلی کم کسی بوده مث من باشه احتمال داره حامله باشم

منم همینجوری بودم آز دادم منفی بود دکترم هم سونو واژینال انجام داد واسم باردار نبودم دکتر آمپول داد وقتی استفاده کردم ۷ روز بعد پری شدم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر بهت چی گفت؟

گفت آز دادی گفتم آره جوابشم منفی بوده بعد سونو واژینال انجام داد گفت باردار نیستی کیست هم نداری ولی یکم تنبلی تخمدان داری بهم گفت سعی کن حتما ورزش کنی بهم قرص داد گفت ۳ ماه دیگه دوباره بیا 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...