2777
2789
عنوان

با همسرم قهرم...

2370 بازدید | 180 پست

سلام حالم اصلا خوب نیست با همسرم دعوام شد الان قهرم و اومدم خونه بابام حالم بده دلم واسش تنگه ولی حرفهاشو که یادم نیاد... باید چیکار کنم... بددهنی کرد ولی کاش میموندم خونه تا الان آشتی شده بود حتما ولی حالا همه خانوادم میدونن کمکم کنید. چهار ساعت از قهرم میگذره ولی بهم پیام نداده لعنتی. هیچ وقت فک نمیکردم به اینجا برسم تو زندگی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐ببخشید ولی نباید خونه رو ترک میکردی 

خونه برا زن هست 

اگه هم قرارا بر بیرون رفتن مرد باید بره 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

میموندی خونه ی خودتون تا مشکلات رو خودتون حل کنید 

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
سرچی دعواتون شد 

قبلا سر این موضوع که فیلم زبان اصلی نبینه حرف زده بودیم و قرار شد که نبینه ولی خونه پدرش که بودیم برادرش فیلم گذاشتو اونم داشت میدید همین که تنها شد گفتم مگه قرار نبود نبینی گفت سری قبل خونه باباتینا داداشت گذاشته بود دیدیم چیزی نگفتی گفتم حالا نبینو لج و لجبازی شد و کار به اینجا کشیده شد...