2777
2789
عنوان

مجرد یا متاهل ...تجربه ها

385 بازدید | 47 پست

کسایی ک متاهلن اگ برگردن عقب بازم ازدواج میکنن ؟یا نه مجرد میمونن؟حس خودتونو دوسدارم بدونم. من مجردم سر کارمم درسمم میخونم ولی دو دلم ب ازدواج 22 سالمه ...

تجربتون رو بگید..

الان همه دوستام تشکیل زندگی دادن ولی من فقط درگیر درسم میترسم پشیون شم از ازدواج...

مارا نگاهی از تو کافیست..اگر کنی 

من دوباره ازدواج میکنم به شرطی که بازشوهرم همین که دارم باشه

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجرد می مونم ۱۰۰%

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 

میترسم برگردم عقب شوهرم بره یکی دیگه رابگیره😁

ولی اره مطمئنم هم من هم شوهرم برگردیم عقب دوست داریم دوباره باهم ازدواج کنیم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
منم متاهلم اگ برگردم عقب باز ازدواج نمیکنم البته مرد هستم این نکته رو بخونید

چرا اونوخ؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

اولا كه اصلا تو ٢٢ سالگي فكرشم نكن

من اگه برگردم عقب ازدواج ميكردم ولي با شناخت بيشتر و عقلاني تر و مردي خيلي با شخصيت تر از شوهرم، شوهرمو به هيچ وجه انتخاب نميكردم

حيوانم آرزوست 😞😞😞