2777
2789
عنوان

مجرد یا متاهل ...تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 47 پست

اره ولی اگه تجربهء الآنم‌و داشتم، حتما تو دوران آشنایی درمورد برخورد خانواده‌ها هم صحبت میکنم و اتمام حجت میکنم، که بعدش شاهد هیچگونه اذیت و بی‌احترامی نباشم... 

🖤

بنی باز هم ب ادامه ی تحصیل بپردازم؟

پس چي؟ دختر جون درستو بخون بعد كار پيدا كن يه زن مقتدر بشو، زني كه دستش تو جيب خودش باشه صد سال زير بار ظلم هم نميره. عاقبت بعضيا رو اينجا بخون. 

مثلا زنه تا مياد حرف بزنه مرده گوشي موبايل و سوييچ ماشينو پول تو جيبيشو خلاصه هر امكاناتي داره قطع ميكنه

ولي وقتي خودت داشته باشي جرات همچين رفتارايي باهاتو نداره. 

حيوانم آرزوست 😞😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ممنونم!!شما فامیلی ازدواج کردین؟

نه خوشبختانه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

من زندگیم خداروشکر خوبه شوهرم ک عالیییی تر هزار ماشالله دوس دارم زندگیمو ولی اگ ب عقب برگردم ن دلم میخواست بیشتر تفریح میکردم موقعیت برای ازدواج همیشه هست

حتما کلی وسایل از فرزند دلبندتون دارید که دیگه براتون کارایی نداره و فضایی از خونتون رو در برگرفته،براحتی میتونید اونهارو با ما به فروش برسونید..کافیه مارو در اینستاگرام دنبال کنید..nini__lazem@  
بنی باز هم ب ادامه ی تحصیل بپردازم؟

گلم هر وقت مورد خیلی خوبی از همه لحاظ اومد قبول کن ممکنه این مورد تودسن 22سالگی بیاد و ممکنه تو سن 30سالگی، اگر مثلا تصمیم بگیری 30سالگی ازدواج کنی مورد خوبی برات نیاد، هر وقت مورد خیلی عالی اومد قبول کن چون پشیمون نمیشی و ادم خوبی قبول کردی، اگه 40سالگی مجرد بمونی و بعد ازدواج کنی با یه ادم بد پشیمون میشی، پشیمونی از ازدواج به طرفت بستگی داره نه به سن

چرا خوشبختانه؟

ازدواج فامیلی خوب اطرافم ندیدم تابحال

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
اره والا بنظرمنم همینجوره کاش میشد خصوصی حرف دلمو میزدم بهت

چرا خصوصی همینجا بگید مشکلی نیست