من این ماه پیاز درمانی کردم از روز ۵ پری تا ده روز خوردم الان ده روز تاخیر دارم اما بی بی چک مثبت نمیشه بعدمیخواستم بدونم که پیاز درمانی باعث تاخیر میشه؟یا نه
خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
منکه ۳ روز بیشتر نتونستم بخورم معدم درد گرف😕 باید ۱۵ روز میخوردی فک کنما 🤔🤔
اره حالا اون مهم نیست فقط میخوام بدونم اعث تاخیر میشه یامن باردارم😣
خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اقدام خودش باعث تاخیره عزیزم... منم ماه پیش ۱۰ روز تاخیر داشتم ولی پری شدم
من الان دوساله اقدامم اما یک ساعتم تاخیر نداشتم ولی الان ده روز تاخیر دارم 😥
پیاز درمانی چطوره ایه؟بدمزه نیست؟؟؟؟منم این ماه ماه چهارمه ک تو اقدامم از کی بایدخورد
نه بدمزه نیست سرچ کن پیاز درمانی کامل میاد برات روشش