2777
2789
عنوان

تعیین تخمک گذاری با سونوگرافی

1012 بازدید | 21 پست

دوستان کسایی که برای تعیین روز تخمک گذاریشون سونوگرافی می‌رن ، میشه راهنمایی کنید چه روزی باید رفت و یا چند نوبت در ماه باید رفت و یکم توضیح بدید چطور متوجه می‌شد تخمک گذاری دارید و کی هست؟

خدا حفظ کند تو را که هدیه ی خدایی 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز یازدهم یا دوازدهم سیکل پریودت میری دکتر متخصص زنان اون برات سونوگرافی مینویسه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

سوال منم هست ممنون میشم جواب بدین.دکتر باید بنویسه؟من سی و.یک سالمه یه دکتررررر فوق للعاده بی خیال دارم نمیدونم چیکار کنم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
روز 12 پریودت می ری یکبار برای یک ماه فقط از روی سایز فولی و طول پریودت دکتر تاریخ تخمک گزاریتو می ...

مرسی عزیزم، شما تهران هستید، از دکترتون راضی هستین؟

دکتر قرص تحریک تخمک میده و روزش هم بهشون میگه  

شما از دکترتون راضی هستین؟ میشه اگر تهران هستین بهم به دکتر خوب معرفی کنید؟ 

سونو گرافی بدون نسخه هم انجام میده اما جای شما باشم پزشکمو عوض می کنم

اصلا اطلاعاتی ندارم در مورد پزشکا.اینم همینطوری رفتم چون کسیو نمیشناسم.میشه اگر میشناسین و توی تهران هستین معرفی کنید؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
بله تهرانم دکترم واقعا از دکترای درجه یک تهرانه

میشه اسم دکتروتو بگین؟

اصلا اطلاعاتی ندارم در مورد پزشکا.اینم همینطوری رفتم چون کسیو نمیشناسم.میشه اگر میشناسین و توی تهران ...

من خودم تحت نظر دکتر مرتضی نعیمی هستم که واقعا خدا بهش عمر بده فرشته اس
خواهرم تحت نظر دکتر سیروس گرجیه که اونم عااالیه فقط یه ذره پولکیه که من برای همین پیشش نمی رم
دکتر فریدون دیانی هم من اوایل ازدواجم تا 4 سال تحت نظرش بودم اونم معرکه است فقط یه کم بهم دور شده
به هر حال اینا جزو نامبروانای تهرانن و من چون خودم باهاشون تجربه دارم با خیال جمع به همه هم معرفیشون می کنم .

مرتضی نعیمی

خیلی لطف کردی عزیزم.میشه تلفن یا ادرس مطبشو بدی؟