2777
2789
عنوان

اصفانياي عزيز ميشه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 53 پست
ما شماليم هروخت ميخريم فوري رطوبت ميگيره😭ولي من خيلي دوس دارم😋

نوش جونتون😚😚

باید بذاری تو ظرف دربسته توی فریزر همیشه تازه میمونه

منم الان اصفهانم ولی خیلی دلم میخواد برگردم پیش مامانم اینا

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جونتون😚😚 باید بذاری تو ظرف دربسته توی فریزر همیشه تازه میمونه منم الان اصفهانم ولی خیلی دلم ...

آها باشه👌🏻👌🏻آخي عزيزم اميدوارم زودتر بتونين ببينين همو😊😇

دوستان زحمت آدرس ها رو کشیدن

من فقط اومدم بگم که اگه برش و دوخت خیلی عالی میخوای مانتو بلوچ رو حتما برو

یک  شعبه خیابان نظر 

و یک شعبه خیابان توحید

در ضمن اصفهان خوش بگذره

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
انقلاب روبروی سی و سه پل چندتا مانتوفروشی هست و خیابان نظر که پر از مانتو فروشی. مجتمع پارک و کنارش ...

وای ما هم بعد چند سال میخوام بیام اصفهان بازم زاینده رود آب نداره چه بد!اصفهان بدون زاینده رود دوست ندارمممم.باغ بهادران کجاست؟فاصلش تا اصفهان چقدره؟

آها باشه👌🏻👌🏻آخي عزيزم اميدوارم زودتر بتونين ببينين همو😊😇

مرسی عزیزم 

نزدیکیم دلم میخواد خونمون رو ببریم اونجا ولی شویم فعلا موافق نیست

انشالله بهتون خوش بگذره😍😍😍

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
ما شماليم هروخت ميخريم فوري رطوبت ميگيره😭ولي من خيلي دوس دارم😋

پولکی پسته ای بگیر رطوبت نمیگیره درصد بالا بگیر 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
دوستان زحمت آدرس ها رو کشیدن من فقط اومدم بگم که اگه برش و دوخت خیلی عالی میخوای مانتو بلوچ رو حتما ...

ممنونم عزيزم☺️واسه كتوني  و لباس راحتي كجاها خوبه؟ يه هفته اونجام ميخوام بيام اصفهان خريد كنم😅

سلام ب همه لطفا ب منم ادرس بدین برای لباس مجلسی قیمت مناسب نمیخام خیلی گرون باشه 

باردارم هستم 😃

اومدم سفر اصفهان ممنون از همگی😘

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
ممنونم عزيزم☺️واسه كتوني  و لباس راحتي كجاها خوبه؟ يه هفته اونجام ميخوام بيام اصفهان خريد كنم😅

کفش هر نوعی بخوای خیابان سپه بازار کفش میدون نقش جهان و و پاساژ افتخار هست. 

میدون شهدا هم هست با قیمت مناسبتر و گاها کیفیت پایینتر

لباس راحتی هم هم میدون شهدا هست هم سبزه میدون ( من شهدا رو ترجیح میدم)

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم