2777
2789
عنوان

اصفانياي عزيز ميشه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 53 پست
کفش هر نوعی بخوای خیابان سپه بازار کفش میدون نقش جهان و و پاساژ افتخار هست.  میدون شهدا هم هست ...

ببخشید میشه منم راهنمایی کنید😄

بالا گفتم

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میشه منم راهنمایی کنید😄 بالا گفتم

عزیزم برا لباس مجلسی زیاد آشنایی ندارم . چون همیشه میدم خیاط برام بدوزه و تا حالا از بازار لباس مجلسی خرید نکردم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ان شاالله ني ني به سلامتي دنيا بياد😇

عزیزم 

ممنون 

والا عروسی برادر شوهرمه نمیدونم با این شکم گنده چکار کنم 

عروسیشون یهویی جور شد منم اومدم اصفهان سفر نمیدونم چه کنم 

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
عزیزم برا لباس مجلسی زیاد آشنایی ندارم . چون همیشه میدم خیاط برام بدوزه و تا حالا از بازار لباس مجلس ...

چ بد😔 

بازم ممنون که وقت گذاشتی😍

عزیزم  ممنون  والا عروسی برادر شوهرمه نمیدونم با این شکم گنده چکار کنم  عروسیشون ی ...

آخي اشكال نداره خاطره ميمونه واستون😊اميدوارم لباس خوبي بتوني پيدا كني☺️

لباس راحتی توی خیابون طالقانی اول که از دروازه دولت ( میدان امام حسین ) وارد میشین خیلی هست توی چهارباغ عباسی ام باید پیاده راه بیفتی مغازه های زیادی هستن   توی خیابون وحید هم چندتا مغازه هست 

تفریحی : منارجنبان پارک گلها پارک پرندگان - خزندگان - پروانه ها  ناژوان  پل های سی وسه پل خواجو مارنان  چوبی  میدان امام که خودش خیلی دیدنیه و....

اما حیف که آب نیست اونوقت اصفهان دیگه محشر میشد

لباس راحتی توی خیابون طالقانی اول که از دروازه دولت ( میدان امام حسین ) وارد میشین خیلی هست توی چهار ...

سلام خانمی میشه منم کمک کنی 

باردارم لباس مجلسی قیمت خوب که گرون نباشه میخام 

سلام ب همه لطفا ب منم ادرس بدین برای لباس مجلسی قیمت مناسب نمیخام خیلی گرون باشه  باردارم هستم ...

لباس مجلسی پاساژ سپاهان طبقه بالاش خیلی خوبه

پاساژ انقلابم هم مجلسی داره هم لباس بارداری حتما سر بزن هردوتا پاساژم به هم نزدیکن

ببین قیمتا متنوعه باید خودتون ببینین و بپسندین ولی همون دروازه دولت یا میدون عقیق که خودمون بهش میگیم سبزه میدون  یا چهار باغ عباسی دیگه میتونی چیزای قیمت مناسب پیداکنین ولی باید پیاده روی کنی