2777
2789
عنوان

اصفانياي عزيز ميشه بياين

306 بازدید | 53 پست

سلام دوستان ماآخر هفته ميخوايم بيايم اصفهان ميشه لطف كنين آدرس چنتا جايي كه مانتو و لباس خوب و باكيفيت داشته باشه رو بگين؟ ديگه اينكه چه جاهايي بهتره بريم 

راستي هوا الان اونجا چطوره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و خوش آمد

هوا خوبه ظهرها گرمه ولی شبا کمی خنک شده  اصولا اصفهان مانتو خوب کم هست 

خیابان نظر - خاقانی -  توحید -   چهار باغ بالا  ( مجتمع اوسان  - مجتمع پارک- مجتمع کوثر  )چهارباغ عباسی - چهارباغ پایین-  میدان شهدا - هشت بهشت غربی مانتو فروشی رسا - نشاط - شیخ صدوق جنوبی هست   خوش بگذره

انقلاب روبروی سی و سه پل چندتا مانتوفروشی هست و خیابان نظر که پر از مانتو فروشی.

مجتمع پارک و کنارش مجتمع اوسان تو چهارباغ بالا هم مانتو هست.

هوا الان خنک تر شده اما چون زاینده رود خشک اگر امدید حتما به سمت باغ بهادران برید اونجا زاینده رود پر آب و طبیعتش قشنگ

❤❤❤روياها نتيجه ميليون ها انتخاب اندميلياردها شكستو تعداد كمى موفقيت ...شجاع باش و روياهاتو دنبال كن
سلام و خوش آمد هوا خوبه ظهرها گرمه ولی شبا کمی خنک شده  اصولا اصفهان مانتو خوب کم هست  خ ...

سلام عزيزم ممنون لطف كردي😊جاهاي تفريحي كجا هست؟ قبلا يكي دوبار اودم اما زياد نمونديم و فقط چهل ستون و ميدان نقش جهان رفتيم و  مسجد 

انقلاب روبروی سی و سه پل چندتا مانتوفروشی هست و خیابان نظر که پر از مانتو فروشی. مجتمع پارک و کنارش ...

شما اومدین شهر ما😍😍😍

پولکی هم بخرین😍😍😍

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .