2777
2789
عنوان

دعوای شدید با شوهر

1647 بازدید | 29 پست

بچه ها ما چندسال باهم دوست بودیم.. انقد برام احترام قائل بود،انگاری مثلا من یه فرشتم براش،خیلیی خوب بود،منم بچه بودم نمیفهمیدم هی دعوای الکی هی دعوا..خیلیی کوتاه میومد اما به مرور با این دعواها دیگه مثل قبل نبودم براش،تااینکه ازدواج کردیم،الان خیلیی از اخلاقای بدم خوب شده،فقط الان تندخوام ،وقتی عصبی میشم دادمیزنم یاغرمیزنم،یه عادت داره که میره میخوابه اون وقتا منم حرصم بدتر میشهه،امروزم سریه چیز واقعاالکی یه دعوای شدید داشتیم،دیگه واقعا درموندم،میدونم وقتی اون عصبی میشه ومیره میخوابه من نباید پیگیرشم،یاوقتی من عصبی میشم بجای دادزدن بایه نگاه کردن ناراحت میتونم منظورمه برسونم،اینارو میدونم ولی وقتی عصبی میشم واقعا نمیتونم انجامشون بدم...حالا به نسبت سال پیش خیلی بهترشدیم اما بازم هست..همسرم خیلی حساسه صدای دعوا بره بیرون که متاسفانه میره و این حداقل یه هفته سردی میندازه بینمون..

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چندتا سوال دارم ازتون

اگه کتابی یا راه حلی دارین بهم معرفی کنید..دیگه خودمم خسته شدم،ما واقعا مشکلی نداریم بجز این اخلاق من

و اینکه الان ک قهریم چیکارکنم؟؟پس فردا تولدشه نمیخواستم کاری کنم..تواین دعوا شاید اولش تقصیرمن بود ولی خیلی حرمتا شکست و اونم مقصر بود

این هفته میخواستم تنهایی برن خونه خالم و ایشونم موافق بود بنظرتون امروز فردا برم تا این چندروزو تلخی نکشم؟یا بمونم آشتی کنم بعد برم؟؟

بهم گفت نمیخوام ببینمت منم اومدم اتاق درم بستم،بنظرتون برم پیشش یا نه چندروز نبینتم بهتره

سعی کن داد و فریاد نزنی ب مرور بینتون فاصله میفته ب نظر من زن نباید زور باشه حتی اگه مقصر نیستی با آرامش حل کن ک تو دعوا هم عزیز بشی 

مثل باران بهاری ک نمی پرسد،کی؟بی خبر در بزن و سر زده از راه برس....
الان چندتا سوال دارم ازتون اگه کتابی یا راه حلی دارین بهم معرفی کنید..دیگه خودمم خسته شدم،ما واقعا ...

خونه خالم یه شهر دیگست،همسرم هم مخالفتی نداره

منم مثل شما بود اخلاقم و متاسفانه هیچ نفعی برام نداشت و شوهرمم بعد دعوا میرفت میخوابید وحرص منو بیشتر میکرد ولی الان من کوتاه میام وسعی میکنم دعوا و قهر نکنم چون خودم اذیت میشم ونمیتونم عادت همسرمو ترک بدم

سرخودت کار کن نذار اون روزی برسه که همه حرمتای بینتون بشکنه و قضیه بیخ پیدا کنه

نمیدونم چجوری کارکنم رو خودم،حرمتاهم شکسته متاسفانه

من یکساله عروسی کردم امروز سالگرد عروسیمم دعوا کردم چیکار کنم ممکنه خوب شم ؟؟

نمیدونممم واقعا کاش یه کتابی باشه چیزی باشه بخونیم یکم تغیرر کنیم