2777
2789
عنوان

دعوای شدید با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 29 پست
منم مثل شما بود اخلاقم و متاسفانه هیچ نفعی برام نداشت و شوهرمم بعد دعوا میرفت میخوابید وحرص منو بیشت ...

آخه منم که نمیخوام دعوا کنم یهو تو اوج خوبی وخوشی سر یه چیز بیخود دعوامون میشه،وکش پیدا میکنه

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
نمیدونممم واقعا کاش یه کتابی باشه چیزی باشه بخونیم یکم تغیرر کنیم

فوق العاده زیاد شده دعواهامون تورو خدا کمکم کنین

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه منم که نمیخوام دعوا کنم یهو تو اوج خوبی وخوشی سر یه چیز بیخود دعوامون میشه،وکش پیدا میکنه

دقیقا

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

خانوما تو زندگی زن باید نیم من باشه ....زورگویی و عصبانیت داشتید تاحالا و به جایی نرسیدید پس ارامش خودتونو حفظ کنید..ناراحتید برید تو اتاق...عصبانی هستید مشت کنید ..ناراحتیتونو بنویسید یه برگه بیارید روش همه حرصتونو خالی کنید مردا واقعا تو این اوضاع اقتصادی خیلی تحمل میکنن دیگه شما اعصابشونو خورد نکنین

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
الان چندتا سوال دارم ازتون اگه کتابی یا راه حلی دارین بهم معرفی کنید..دیگه خودمم خسته شدم،ما واقعا ...

شما افسردگي داريد و راه هاي كنترل خشم هم بلد نيستي

برو پيش روانشناس

با اين كار هم به خودت لطف كردي و هم زندگيت و حفظ ميكني

داد نزن خیلی سخته؟؟؟وقتیم میره میخابه خودت مشغول کاری کن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
الان چندتا سوال دارم ازتون اگه کتابی یا راه حلی دارین بهم معرفی کنید..دیگه خودمم خسته شدم،ما واقعا ...

ببین عشق  وازدواج مثل صندلی بازی میمونه اگه نجنبی یکی دیگه جا تو میگیره 

فقط ...خدا...😍😍
اره ...شاید خیلیا مخالف باشن ولی با همین نیم من بودن میتونی هم همه خواسته هاتو بهشون برسی هم ارامش ز ...

دقيقا منم خيلي موافقم و همه ي روانشناسا هم اين نظرو دارن

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
اره ...شاید خیلیا مخالف باشن ولی با همین نیم من بودن میتونی هم همه خواسته هاتو بهشون برسی هم ارامش ز ...

من خودم اول مثل استارتر بودم ولی بعدش اخلاقمو عوض کردم ....من هفت ساله ک ازدواج کردم و تاثیر این کار خودمو دیدم

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
دقيقا منم خيلي موافقم و همه ي روانشناسا هم اين نظرو دارن

الان همه میگن داد زد سرت چرا نکشتیش ....اذیتت کرد تو چرا تحمل کردی ....زندگی الکی نیست که ...میدون جنگ نیست که...دشمن نیستن زن و شوهر باهم....پس خانوم خونه بایییید سیاست داشته باشه که شوهرش بازم مثل روز اول عاشقش باشه...

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
من خودم اول مثل استارتر بودم ولی بعدش اخلاقمو عوض کردم ....من هفت ساله ک ازدواج کردم و تاثیر این کار ...

شما چطوری اخلاقتو عوض کردی؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
شما چطوری اخلاقتو عوض کردی؟

اوایل که عصبی میشدم دوست داشتمداد بزنم میرفتم تو اتاق و سرمو میکردم تو پتو و داد میزدم که اروم بشم ولی صدام بیرون نره..بعد همه ناراحتیامو روی برگه مینوشتم...الان عادت من شده ...انسان با ارامش همه چی رو بدست میاره

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘