2777
2789

من ۸ سالم بود خ آشپزی دوس میداشتم مامانم بیچاره قرمه بار گذاشت و رفت خونه همسایه منم چشیدم دیدم به!چ بی نمکه...ی مللللاقه پر نمک ریختم همش نزدم دوباره چشیدم...بازم دیدم بی نمکه...دوتا ملاقه دیگه هم ریختم...بقیش دیگه وآآآا حسسسسسسییییینا....  

چهارساله بودم که عمل سنگ کلیه  انجام داده بودم اون موقع از شهرستان به  تهران امده بودیمو دو هفته ای بیمارستان بودیم. دخترعمه هام برایعیادت امده بد بودند که یک روز منو در حدلیکه پکسمان و بخیه ها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این روند جدیده راه جدید . هر بار نو اوری دارن بجای مقاومت یه جیزی از خودشون میگفتن دل دو نفر شاد بشه ...

خوب باید بدونن دیدشونو عوض کنن خودشون ازار میبینن اینجوری برای دیگران انقدز مهم نیست که کی چی میگه خودشون شکنجه میشن میشه دید قشنگ تری به زندگی داشت واقعا 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
پنجم ابتدایی هم تو نمایش من امام خمینی بودم👳از اداره آموزش پرورش هم اومده بودن مدرسه واسه جشن دهه ی ...

😂😂😂😂😂😂😂اخ خدا نخندید نخندید😂😂😂😂😂

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
مامانم تعریف میکنه :زمانی که دو سه ساله بودم مامان و بابام از سر کاراومده بودن ناهارم آبگوشت داشتیم که سر سفره من از چیزی ناراحت میشمو جوراب بابام که گوشه افتاده بود رو میندازم تو قابلمه ابگوشت😨

بابام تعریف میکنه بس که گرسنه بودیم جورابو کشیدیم بیرون غذارو خوردیم😝😝😝

پنجم ابتدایی هم تو نمایش من امام خمینی بودم👳از اداره آموزش پرورش هم اومده بودن مدرسه واسه جشن دهه ی ...

تف به هر چی تاتره 😅😅😅😅😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

۶-۷سالم بود عید رفتیم خونه خاله مامانم خدابیامرز به خواهرم که بزرگتر از من بود یه جفت جوراب عیدی دادن به من ندادن رفتم پیش مامانم کلی گریه کردم اونا همش میپرسیدن چی شده مامانم روش نمیشد بگه بعد از کلی گریه من و پرسیدن اونا مامانم با شرمندگی گفت جوراب میخواد  

ع منم یادم اومد .یه معلم پرورشی داشتیم ازونجایی که من خیلی شر بودم و قرتی پرتی همش به منو یکی از دوستام تیکه مینداخت که موهاتونو بکنین تو شماها گناه میکنین و این حرفا یک روز دخترشو اورد مدرسه ازما بدتر بود دختره😕😕ماهم کلی لجمون در اومد و اینم از رو نمیرفت باز مارو نصیحت میکرد نمره پرورشیمونم همیشه کم میداد😐عوضی .خلاصه این ماشین خرید 😆 موقع امتحانای وسط سال بود این ماشینرو گذاشته بود جلو در مدرسه ماهم رفتیم تو کارش‌من با کلید یه عالمه خط و ایناروش کشیدم 😂😂😂بعدا هااا هی میگفت ماشینمو خط انداختن شما ندیدن کیه و اینا ماهم میگفت ای وااای نه کی بوده. هیچ وقتم لو نرفتیم .ولی عذاب وجدانم نگرفتم حقش بود😆

ع منم یادم اومد .یه معلم پرورشی داشتیم ازونجایی که من خیلی شر بودم و قرتی پرتی همش به منو یکی از دوس ...

خب حقش بوووود 😅😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه سالیم اول راهنمایی کنار مدرسه مون یک هتل بود .یه روز سه تا پسر کچل کلشونو از یک پنجره اوردن بیرون 😐😑بیرون اوردن کله کچلشان همان عشق در یک نگاه همان😂😂😂اقا من از اول زنگ تا اخر زنگ چشمم رو این پنجره ها بود😑😑😑معلممون فهمید رفته بودن دعواشون کرده بودن دیگه نیومدن اولین شکست عشقیم بود😃😂

خب حقش بوووود 😅😅😅😅😅😅

اره خیلی جنسش خراب بود با اون دختر پلنگش😂😂😂

بچه بودم دختر عمم و خواهرم ميخواستن برن بيرون منم هي ميگفتم منم ميام تا اينكه  رفتن تو بال ...

واقعا بابات اینکارو کرد!!! 

توقع داشتم یه شکل دیگه ایی برخورد کنه بخیه ها باز نشدن؟ 😶😶😶

به خواطر هیچ کس جهنم نرین... 
من و دختر عمم داشتیم بازی میکردیم، از فضولی رفتیم سراغ جعبه ارایش مامانم تو کمد.😁 رژ زدیم ، ریمل و ...

از کار مامانت خیلی خوشم اومد 😍ک اینقدر خانوم بوده

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎