2777
2789
عنوان

مرگ

323 بازدید | 20 پست

کاش خدا عمر منو که نمیخوام برداره به یکی دلش میخواد زنده بمونه و برا زندگی میجنگه

منیم که نمیخوام باشم ازادم کنه

مردن هم دست خودمون نیس

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 

😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا دخنر خوب؟

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...

هرکی سهم خودشو داره تو دنیا از سهمت استفاده کن

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
سهم من که فقط بدبختی کدوم سهم کدوم زندگی خسته شدم

ینی ی چیز قشنگ تو زندگیت نیس ک تو بحران بهش فک کنیو دلت آروم شه؟؟حتی ی چیز خیلی کوچیک میتونه امیدت باشه

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

ناشکری نکن دختررررر 😕 خیلیا هستن که وقتی می فهمن به تهش رسین یا میخان بمیرن ( حالا به علت بیماری یا چیزای دیگه ) میگن ای کاش فقط یه روز دیگه زنده بودیم 😟 هر کس واسه هدفی آفریده شده 🤗 سعی کن اون هدفو پیدا کنی یا نه از چیزای کوچیک شروع کن و ازشون لذت ببر 😊

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
وا چرا دخنر خوب؟

نمیدونم 

داشتم با شوهرم تلفنی حرف میزدم 

بعد داشت حرفا بدی بهم میزد

بعد یهو شنیدم رفیقش کنارشه

از حرفا اون نارحت نیستم 

اصن بی ارزشه برام 

فقط نمیدونم  یهو ساکت شدم

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی