2777
2789
عنوان

ماسک مو خوووب

1219 بازدید | 30 پست

سلام دوستان یه ماسک مو میخوام که موهارو نرم و خوشحالت کنه تقویت کننده هم باشه 

موهامم خشکه و یکم وزه چون بلنده موخوره گرفته و اینجوری شده, میخوام هم راحت شونه شه هم تقویت شه هم از وزی دربیاد, البته گرونم نباشه خیلی    

اگه استفاده کردید لطفا بهم بگید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا این شرایطی که میخوامو داره؟؟    

اره عزیزم خیلی ماسک خوبیه ازین پمپیاشو بگیر حجمش زیاد حتما ۱۵ تا ۲۰ دقیقا بزاز رو موهات باشه خیلی هم نشور موهاتو فقط ریشه ها رو اب بکش اگه خیلی بشوری بعدش فایده نداره باید یکم بمونه رو موهات

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

من خودم دارم از کریستال استفاده میکنم ولی فقد موهام باهاش راحت شونه میشه ولی همچنان وز هست و تقویت کننده هم نیست, برای همین خواستم چیزه جدیدیو امتحان کنم

ممنون عزیزان