2777
2789
عنوان

دختری که عروسی نمیخواد😔

608 بازدید | 51 پست

دوستان همه چیزو یکجا میگم که سریع نظر و راهکار بدید

خواهرم دختریه که بعد از ورودش به دانشگاه و ازدواج من و برادرم توی خونه تنها شد و ارتباطمون کم و کمتر شد و  کلا حرف دلشو به ما نمیزنه. چندین دوست پسر داشته که موقعیت های نسبتا خوبی داشتن ولی به دلایل الکی ردشون کرد.

حالا دو سه سالی با یه پسری بود که زنشو طلاق داده و هرچی ما بهش گفتیم این آدم مناسب تو نیست زیر بار نرفت و بسیار زشت و تند برخورد کرد. حالا ما سعی کردیم کنار بیاییم با این قضیه

اینا ۳ روز قبل اومدن خواستگاری و مهریه بسیار کم نظرشونه چون بازم خواهرم قبلش با لحن تند و توهین آمیزی کفت شما دخالت نکنین ما کوتاه اومدیم. دختر و پسر توافق کردن اقدام کنن برای مهاجرت به المان. با هم قرار کذاشتن نه اون آقا عروسی بگیره و نه پدر من جهاز بده پولشو بذارن روی هم برن خارج. حالا اینا نظرشونه عروسی هم نگیرن براش😖😖😖😖 میگن یه عقد مختصر و بعدش اینا برن یه واحد رهن کنن و اثاثیه قدیمی پسره و مادرش رو ببرن فعلا زندگی کنن تا کارشون جور بشه برن آلمان.

تو رو خدا شما بودین قبول میکردین؟

قلبم داره تیکه میشه

شوهرم با اینکه نمیدونه پسره قبلا زن داشته و طلاق داده ، با این حال سر جریان عروسی کلی ناراحته. میگه مگه دختر از سر راه اوردیم

خواهرم خیلی گند اخلاقه و همه ما ازش دل خون هستیم و اصصصصلا حرف ما رو گوش نمیده.

مامانم میگه ولش کنیم با آبرو بره. این دختر آبرو ریزی میکنه اگه رضایت ندیم.😔😔😔😔

دارم دق میکنم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

حداقل مهریه رو زیاد کنین 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با توجه به برنامه مهاجرت شون، تصمیماتی که گرفتن منطقی هست، در مورد این که آیا انتخاب مناسبی برای هم هستن، نظری ندارم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

رابطه تون با خواهرتون چطوره؟ برای فرار از جو خونه این کارو نمیکنه؟ چقد از پسره شناخت دارین؟ راضیش کنید زود عقد نکنه رفت و امدا رو بیشتر کنید تا بهتر بشناسینشون

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

منم شرایطم مشابه بود ولی عروسی گرفتم 

وگرنه نه جهاز خریدم و اینکه همسرم خونه ای داشت که فقط چند ماه توش بودیم با همون وسایل مجردیش 

و مهریم ندارم 

اگر همسرشون انسان منطقی و سالمیه به نظرم کارشون منطقیه

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

ما هم‌یه همچین اتفاقی برا دخترخالم افتاد همه گفتن نه این پسر از هیچ نظر به تو نمیخوره ،گفت دوسش دارم شب تعیین مهریه باز یه ابروریزی دیگه شد باز همون شب به هممون گفت‌ ول کنین بعد که طلاق گرفتن پرو پرو تو چشم همه نگاه کرد گفت میزدید تو گوشم ننیزاشتین زنش شم

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
رابطه تون با خواهرتون چطوره؟ برای فرار از جو خونه این کارو نمیکنه؟ چقد از پسره شناخت دارین؟ راضیش کن ...

رابطه چه عرض کنم

من بعد از ازدواج ساکن یک شهر دیگه شدم و اصصصصصلا رابطمون زیاد نیست

خودشون ۲ ۳ ساله دوستن خودش میشناسه ولی ما نه

من حس کردم خیلی هم خسیسن

وا😐

اخه چرا؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
ما هم‌یه همچین اتفاقی برا دخترخالم افتاد همه گفتن نه این پسر از هیچ نظر به تو نمیخوره ،گفت دوسش دارم ...

منم از همین میترسم بخدا

این آقا سابقه طلاقم داره