2777
2789
عنوان

بوده برین مهمونی میزبان چادر بده بگه بپوشین لطفا جلو شوهرم😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 191 پست

من خودم چادری هستم جایی برم چادر رنگیمو یادم بره بب م از صاحب خونه چادر میگیرم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفت لطفا چادر بپوشین شوهرم حساسه 

خب باید اونجا رو ترک میکردید میگفتید منم روی امر و نهی و بی احترامی  حساسم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

میدونم این توهینه به مهمان 

اما کسی را می شناسم که بیچاره خانمه وقتی قرار مهمان بیاد همش دعا میکنه کسی که میاد پوشش مناسب باشه تا شوهر گیر نده چون میگه پوشش اونارا به من ربط میده 

ودعوا داریم

من خودم حجاب دارم و رعایت میکنم که جاییم معلوم نباشه.

مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.

نه اینطوری ولی واسه خواهرشوهرم خواستگار اومده بود (الان باهاش ازدواج کرده)ماهم دعوت بودیم جلسه خواستگاری یهو مادرشوهرم به منو خواهرشوهرای دیگم که خواهر عروس بودن چادر داد گفت خانواده دوماد حساسن😁😁😁😁حالا من خواستگاری خودمم چادرنپوشیدم کلا چتدر تو خونه نمیپوشم واسه بیرونم مثلا مشهدی بریم بپوشم وااای خدا یعنی انقد حرصم درومد ولی الان خندم میگیره انگار اومده بودن منو بپسندن که من باید چادرمیپوشیدم با خواهرشوهرمم دیگه شرط کردن جلو هر نامحرمی تو خونه هم باید حجاب کاملو چادر بپوشه که قبل ازدواج انقد محجبه نبود

وااااا اینو دیگه نشنیده بودم خداییش😂😂😂بخدا همه بدبختیامون از همین افراط و تفریطه، من و مامانم و بیشتر فاملامون چادری هستیم، ولی هیچ وقت با مهمون غیر چادری همچین کاری نکردیم😂😂😂احتمالا اون خانم به شوهرش شک داشته یا افراطی بوده