2777
2789
عنوان

جوش صورت و اقدام بارداری

1295 بازدید | 6 پست

سلام خانوما 

من اقدام به بارداری کردم هیچ علائمی ندارم فقط کمر درد و هراز گاهی زیر دلم تیر می کشه که فک میکنم  توهمه  و تپش قلبمم  زیاد شده 

ولی میگم همه اینا توهمه پس چرا صورتم جوش جوشی شده من قبلا جوش میزد صورتم یدونه بیشتر اگه بود دوتا که اونم چن روزه میرفت از یه هفته پیش تا الان هروز به صورتم جوش اضافه  میشه اول طرف راستم بود الان اون یکی طرفم جوشی شده هشت روز دیگه موعدمه قبل پریود علائم حاملگی مشخصه ؟ینی ممونه باردار باشم ببخشین که طولانی شد 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

جوش ربطی به بارداری نداره.

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم ماه اول و دوم حسااابی صورتم جوش زد، من خیییلی کم گوش میزنم ولی اون موقع افتضاح شده بود،بعد ...

ینی ممکنه حامله باشم  ماه پیش اقدام کردم که منفی بود اصلا جوش نزدم حتی یدونه 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
ینی ممکنه حامله باشم  ماه پیش اقدام کردم که منفی بود اصلا جوش نزدم حتی یدونه

شنیدم از علایمش میتونه جوش صورت باشه، ولی من منظورم ماه اول و دوم اقدامم بود که جوش زدم، باردار نبودم😊

اخه من تاحالا صورتم پرجوش نشده بود تعجب کردم میگم شاید از علائم حاملگی باشه