2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 37 پست
حق داشتی اما تو رو خدا به هر کسی که ميخواد عمل کنه صرفا به خاطر زیبایی بگیرد نکنه به خدا ارزش نداره

چرا نداره

من اعتماد ب نفسم داغونه سر همین بینی 

امکانی ک هست چرا استفاده نشه؟

برااای همه زیبایی خیلی مهمه ولی چرا انکارش میکنن 

فرق بین بینی استخونی و گوشتی چيه؟؟

استخونی و راحت تراش میدن و خیلی خوشگل میشه بعد عمل ولی گوشتی و چون غضروفای ضعیفی داره زیاد نمیتونن دست کاری کنن و در نهایت خیلی جالب در نمیاد

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت کاش منم ی روز بتونم برم عمل با ی بینیه کوچیک برگردم خونه

تو رو خدا اگه بینیتون خیلی بد نیست و به چهرتون میاد نرین عمل کنین. واقعا به مکافاتای بعدش نمیارزه..

تو رو خدا اگه بینیتون خیلی بد نیست و به چهرتون میاد نرین عمل کنین. واقعا به مکافاتای بعدش نمیارزه..

خب بد نبود ک دلم نمیخاس عمل کنم،مخصوصا وقتی میخندم پره های بینیم وحشتناک بزرگ میشه،هم از بالا پهنه هم پایین

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
خب بد نبود ک دلم نمیخاس عمل کنم،مخصوصا وقتی میخندم پره های بینیم وحشتناک بزرگ میشه،هم از بالا پهنه ه ...

چمیدونم والا.اخه بعضی وقتا ادم خودش حساس میشه. ولی در کل امیدوارم هر وقت تصمیم برای عمل.گرفتی بهترین دکتر رو انتخاب کنی و بینیت به بهترین فرم در بیاد🌹