2777
2789
عنوان

عمل بینی

396 بازدید | 37 پست

سلام دوستان.من تازه وارد نی نی سایت شدم و هنوز وارد نیستم چی به چیه!امیدوارم سوالم رو جایِ اشتباهی نپرسیده باشم😂 راستش من دیروز گچ بینیمو ورداشتم. که به شدت خورد توی ذوقم! یه بینیِ کوچولو شده ی باریک که یه طرفش انگار رفته بود داخل و سوراخای بینیم تا به تا بود! هر دوسمتِ بینیم کاملا با هم فرق داشت! خواستم بدونم این طبیعیه؟ بخاطر ورمه؟ینی یه سمت بینیم ورمش زیاده یه سمتش کم تر(اخه من هر بینی ورم کرده میبینم یه دست بزرگ شده! برای من تا به تان!! یا اصلا مدل بینی خودمه!؟اخه شنیده بودم فرم اخر بینی همونیه که بعد از برداشتنِ گچ میبینی.و در اخرم ک ورم ها بخوابه اون شکلی میشه!!!اینجور باشه که داغوووونه! و اینکه هر فیلمی از برداشتنِ گچ رو میبینم شاید بینی طرف کلی ورم داشته باشه ولی تا به تا و غیر قرینه نیست دو طرف بینیشون!! ممنون.میشم اگه تجربه ایی در این زمینه دارین بهم بگین. کلا کابوس شده واسم/:

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ِِ..
1
100%
.
0
0%
.
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام دماغ عملیا باید یه ترمیم هم برم بخاطر این مشکلات....این عادیه هرکی عمل میکنه بعدش میبینی چیزی و دلخواهشه نیست میره ترمیم...ولی دخترعمه منم عمل کرد یکی از سوراخاش کوچیکتره و انگار ی کم رفته تو

دوست منم تازه عمل کرده سه شنبه باید گچش رو دربياره، بینیش بعد عمل درد نداشت ولی از درد گلو و قفسه سینه به خدا رسید، زجررررر میکشید تو رو خدا اینکار ها رو نکنید،7 ساعت بیهوش بود وااااای

ميشه برای آرامش زندگیم و حاجت رواییم يه صلوات مهمونم کنید   

عزیزم اصلا نگران نباش.من پانزدهم فروردین بینیم را عمل کردم اول از همه تا یه هفته بعد از برداشتن گچ همش میگفتم وای خیلی کوچیک شده و اصلا بینی برام نمونده😂که دقیقا این حرفو دوستمم که قبلا عمل کرده بود زده بود بهم ولی بعدش عادی میشه برات و میبینی خیلیم کوچیک نشده شایدم به خاطره اینه که یه هفته زیره گرچ هست واقعا کوچیک میشه ولی بعدش به حالت عادی برمیگرده.دوم اینکه منم شمت راستم پر ورم بود الانم که ۵ ماه گذشته و ورم به میزان زیادی خوابیده هنوزم سمت راستم ورمش بیشتره به خاطره همین دکتر قراره به بینییم امپول بزنه.ولی در کل من خیلی راضی هستم و منم مثل شما همین حساسیت ها را داشتم ولی سه ماه دیگه میبینی بینیت خیلیم خوب شده

عزیزم من الان پنج هفته از عمل بینی ام میگذره ورم بالاش کمتر شده و نوک بینی ام اول خیلی بالا بود ولی الان یکم پایین اومده اما هنوز ورم داره و بی حسه تا شش ماه در مورد شکل بینی هیچ نظری نمیشه داد عکس های قبل و بعدی هم که تو اینترنت میذارن همه مال شش ماه بعد عمله در ضمن تا یک سال هم ورم جا داره برای رفتن

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
عزیزم اصلا نگران نباش.من پانزدهم فروردین بینیم را عمل کردم اول از همه تا یه هفته بعد از برداشتن گچ ه ...

ميشه فقط از بينيت يه عکس بفرستی، دکترت کی بود؟؟

ميشه برای آرامش زندگیم و حاجت رواییم يه صلوات مهمونم کنید