2777
2789
عنوان

من همونم که تاپیک در مورد چشم و هم چشمی جاریم گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 27 پست
عزیزم اهمیت نده،وقتی تاپیک میزنی آمادگیشم داشته باش که همه جور آدمی بیاد نظر بذاره،حتی خود جاریات.زن ...

من به کسی اهمییت نمیدم ولی واقعا بعضی ها بیمار روحی هستن.استاد قضاوت کردن دیگران.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه،وقتی نمیشه کسی رو تغییر داد ناچارا بهترین راه همون بی تفاوتیه.

بعضی از بچه های نی نی سایت دلمو از خانواده شوهرم بیشتر شکستن

شوهرت اینقدر متعصبه که  برات لباس حاملگی میخره، که کسی شکمتو نبینه،اون موقع که برادرشوهرت اومد ...

چون مدام منت و دعوا بود بینشون شوهرم گفت طلاهارو بده خودم دوباره برات طلا میخرم. شوهرم مرده سر حرفش هست.میدونم میخره. شوهرم دنبال دعوا با برادر بزرگش نبود من نخواستم تحریکش کنم بره بجنگه.

چون مدام منت و دعوا بود بینشون شوهرم گفت طلاهارو بده خودم دوباره برات طلا میخرم. شوهرم مرده سر حرفش ...

اها،فکر کردم  برادرشوهرت سر خود اومده و طلاهاتو گرفته و فروخته و شوهرت این وسط هیچ کاری نکرده.

اها،فکر کردم  برادرشوهرت سر خود اومده و طلاهاتو گرفته و فروخته و شوهرت این وسط هیچ کاری نکرده.

نه عزیزم. شوهرم مرد خوبیه.

استارتر چه اعصابي داري با اين جاري كه داري!!!!!بيخيال اينجا خيليااااا وقتي نظر مخالف ميخوان بدن با د ...

کلا تصمیم گرفتم باهاشون قطع رابطه کنم و رابطه ام با برادر شوهرام در حد سلام و احوال پرسی باشه

[QUOTE= 67369202 ]کلا تصمیم گرفتم باهاشون قطع رابطه کنم و رابطه ام با برادر شوهرام در حد سلام و احوا ...

اینا خیلی رو مخ هستن. با وجود اینکه من از همه لحاظ ازشون سر ترم ولی همش سعی میکنم با همه راه بیام اینا پر رو شدن. منم روز عید با برادرشوهرم احوال پرسی کردم و عید و تبریک گفتم ولی جاریم رو اصلا محل نذاشتم.