2777
2789
عنوان

خدافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 43 پست
اگه قوانين سايتو رعايت كني درخواست دوستي ندي مودب باشي و حرف زشت و منشوري نزني مشكلي نداره چرا بر ...

من نه درخاست دوستی دادم

نه حرف زشتی زدم

ظاهرا بقیه بهم درخاست دادن مدرک هم دارم واسه حرفم ولی بازم من قبول نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه درخاست دوستی دادم نه حرف زشتی زدم ظاهرا بقیه بهم درخاست دادن مدرک هم دارم واسه حرفم ولی بازم ...

ابنجا يه سايت عموميه همه حق دارن استفاده كنن 

اگه خودت ميخاي بمون ب كسيم مربوط نبست. 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
[QUOTE=67365648]وایییییی😂استغفرالللللللههههههه گوه خوردمممممممم😂[/QUOTE😂😂😂2بلانسبت دیووونه

😂چیکار میشه کرد اینقدر بدم میاد از این مرد های که میان تو جاهای که مخصوص خانماست 😐

عسلم عسلللل😐
اگه قوانين سايتو رعايت كني درخواست دوستي ندي مودب باشي و حرف زشت و منشوري نزني مشكلي نداره چرا بر ...

یعنی روزی ده تا درخواست میاد بعد ک آدم میره میبینه از ده تا یازده تاش مردن اونوقت یکی دوروز یا یکی دو ساعت هم عضو شدن😂😂

یعنی روزی ده تا درخواست میاد بعد ک آدم میره میبینه از ده تا یازده تاش مردن اونوقت یکی دوروز یا یکی د ...

😂😂😂😂😂

يه بار يكيشون يه چيزي گفت لايكش كردم فورا درخواست دوستي داد😐

ولي واقعا اگه مثل پسر جوانمرد محترم باشن مشكلي نيست ك بمونن. 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
جهت اطلاع استارتر مرد😂😂

بزار بره😂😉😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞