2777
2789
عنوان

خدافظی

413 بازدید | 43 پست

تا الان ۴ تا تاپیک زدم با این چهارمیه

مث اینکه بعضیا ناراحتن ک من تو این سایتم با اینکه من تا حالا خلاف قوانین سایت کاری نکردم و با کسی هم گرم نگرفتم

به هر حال فقط جهت سرگرمی و یه درد و دل بوده این سایت واسم ولی بعضیا چشم همینم ندارن ببینن

خدافظی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ول کن،در چارچوب‌ قوانین سایت هرکی بخواد میتونه فعالیت کنه چه مرد چه زن..هرکاری دوست داری بکن.

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
نرو عزیزم خدافطی چرا خوشبین باش خانومی

اقا هستن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

اگه قوانين سايتو رعايت كني

درخواست دوستي ندي

مودب باشي و حرف زشت و منشوري نزني

مشكلي نداره چرا بري؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن